Cruisereiziger
Winkels

Explora Journeys werkt samen met Rolex voor haar eerste boetiek op zee

Explora Journeys heeft een samenwerking aangekondigd met de Zwitserse horlogemaker Rolex voor haar allereerste boetiek aan boord van een schip. Passagiers krijgen de mogelijkheid om een aantal van ‘s werelds beroemdste horloges te kopen in de “Rolex at sea mono brand store” aan boord van de Explora I.

Michael Ungerer, CEO van Explora Journeys, zei: “We zijn verheugd om samen te werken met Rolex, een gelijkgestemd Zwitsers luxemerk uit Genève dat onze waarden en onze duurzame langetermijnvisie deelt. Het stelt ons in staat om onze veeleisende reizigers de mogelijkheid te bieden om Rolex horloges te kopen terwijl ze varen aan boord van Explora I. We geloven dat deze nieuwe retaillocatie een must-visit bestemming zal zijn voor iedereen die op zoek is naar een vleugje luxe aan hun reiservaring.”

De speciale boetiek zal een uitgebreide reeks modellen en stijlen horloges aanbieden, waaronder de Oyster Perpetual horloges, gecertificeerd voor hun precisie, prestaties en betrouwbaarheid.

De Explora I begint op 17 juli aan haar eerste reis van 16 dagen vanuit Southampton naar de Noorse fjorden, de poolcirkel en Denemarken.

Cruises met Explora Journeys zijn boekbaar bij:

Captain Cruise TUI

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!