Cruisereiziger
Overig cruisenieuws

Vertrek Zuiderdam geblokkeerd door activisten

Het vertrek van de Zuiderdam (archieffoto hierboven) van Holland America Line is zondagmiddag in Rotterdam kort geblokkeerd door activisten van Extinction Rebellion. Zo’n 60 activisten zorgden ervoor dat de trossen van de Zuiderdam niet ingehaald konden worden voor het geplande vertrek om 17:00 uur. Anderhalf uur later kon de Zuiderdam dan toch vertrekken.

Ook in andere plaatsen in Europa, zoals in Kiel, lieten de activisten zich vorig jaar zien.

De Zuiderdam is onderweg voor een 22-daagse lange reis naar onder andere Groot-Brittannië, Ijsland, Noordkaap en Noorse Fjorden.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)