Cruisereiziger
Prijsvraag

Prijswinnaar cadeaupakket MSC Euribia bekend

In het kader van de lancering van het duurzaamste cruiseschip in de vloot van MSC Cruises, MSC Euribia, verloot Cruisereiziger.nl een exclusief MSC Euribia cadeaupakket (met een badlaken, opbergzakjes en sleutelhanger, die alleen aan boord verkrijgbaar zijn).

Onder alle deelnemers die een e-mail stuurden met het juiste antwoord op de prijsvraag is een gelukkige winnaar getrokken. De vraag die goed moest worden beantwoord, luidde:

“Op welke brandstof vaart MSC Euribia?”

Het juiste antwoord hierop is LNG.

Winnaar

Het cadeaupakket is gewonnen door Wendy Meuffels! Van harte gefeliciteerd met de prijs!

We willen iedereen bedanken voor de enthousiaste deelname aan de prijsvraag. Houd uiteraard altijd de website in de gaten voor nieuwe winacties.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger