Cruisereiziger
Cruisemaatschappij

Holland America Line verbreekt eigen boekingsrecord

Holland America Line heeft haar boekingsrecord voor één dag verbroken. Op dinsdag 11 juli noteerde de rederij het meeste aantal boekingen, hoger dan op elke dag in de 150-jarige geschiedenis van het bedrijf. De boekingsinkomsten braken ook het dagrecord.

De meeste cruises die op 11 juli werden geboekt waren voor 2024 en 2025. Het betroffen reizen naar de belangrijkste locaties van de cruisemaatschappij, waaronder Alaska, Europa en het Caribisch gebied. Holland America Line zag ook een stijging in de verkoop van de nieuwe, langere Legendary Voyages, Het gaat om bestemmingsrijke routes met speciale programma’s om passagiers nog beter kennis te laten maken met de plekken die worden aangedaan.

“We zien een record als deze als bemoedigend voor de hele sector, maar voor Holland America Line is het een bevestiging van de kwaliteit van het cruiseproduct dat we onze gasten kunnen bieden”, zegt Gus Antorcha, president van Holland America Line. “Mensen plannen hun vakanties voor volgend jaar en zelfs tot in 2025, en daarbij kiezen ze voor de beste service op zee en de onvergetelijke bestemmingen die wij bieden.”

Wil jij ook cruisen met Holland America Line? Bekijk de mogelijkheden en boek bij:

ANWBCaptain Cruise Corendon - Nieuw! CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb TUI

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

One thought on “Holland America Line verbreekt eigen boekingsrecord

  • Gouden Tip:
    Tentoonstelling 150 Jaar Holland Amerika Lijn en 30 jaar vereniging DeLijn aan boord van ss Rotterdam B-dek van zondag 30 juli tot en met zondag 13 augustus 2023 GRATIS toegankelijk !

    Eindelijk eens een organisatie die in Nederland een tentoonstelling gaat houden over het 150 jarige bestaan van de HAL aan boord van een zeer geliefde ex HAL schip.
    Per bus bereikbaar vanaf metro station Rijnhaven met RET lijn 77 , schip op loopafstand !

Reacties zijn gesloten.