Cruisereiziger
Overig cruisenieuws

Tentoonstelling 150 jaar Holland America Line en 35 jaar vereniging De Lijn

Op het ss Rotterdam is vanaf 30 juli tot en met 13 augustus 2023 een unieke tentoonstelling over 150 jaar Holland America Line en 35 jaar vereniging De Lijn.

In de kortlopende tentoonstelling wordt het verhaal verteld van beide jubilarissen door middel van originele documenten, foto’s en ingelijste affiches. Uiteraard alles voorzien van memorabilia van Holland America Line. Ook zullen scheeps modellen van HAL schepen te zien zijn.

Op een rijtje

Waar: het ss Rotterdam ligt aan de 3e Katendrechtse Hoofd 25 in Rotterdam. De tentoonstelling is aan boord in de de Odyssee room op het B-deck, een prachtige voormalige dinerzaal aan boord.

Wanneer: van 30 juli tot en met 13 augustus 2023.

Openingstijden: dagelijks van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Entree: gratis toegang.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

One thought on “Tentoonstelling 150 jaar Holland America Line en 35 jaar vereniging De Lijn

  • GELUKKIG d a t er nog een – helaas korte – tentoonstelling over 150 jaar Holland Amerika Lijn samen met 35 jaar vereniging De Lijn, waarvan ik ook lid ben (!), aan boord van de mooie ss Rotterdam te zien is, SUCCES !

    Ik vond het al erg vreemd dat er geen HAL tentoonstelling in Rotterdam te zien zou zijn, en dat zou een schande zijn en een gemis, nota bene de bakermat van een der bekendste Nederlandse rederijen waarvan recent een serie Engelstalige boeken van vijf is verschenen en er reeds twee te koop zijn.

    Nu nog een goede documentaire op TV en niet alleen op YouTube complementeren deze gedenkwaardige jubileum, want dat heb ik node gemist…!

Reacties zijn gesloten.