Cruisereiziger
Bestemmingen

MSC Cruises keert in maart 2024 terug naar China

MSC Cruises heeft aangekondigd dat het op 16 maart 2024 terugkeert naar China. Tot en met 24 april 2024 gaat het cruises varen met de MSC Bellissima naar de buurlanden. Dit gebeurt vanaf de Baoshan Wusongkou International Cruise Terminal in Shanghai. Het voorjaarsseizoen in China bestaat uit negen afvaarten van vier of vijf nachten naar populaire cruisebestemmingen zoals Fukuoka, Kagoshima en Sasebo.

Gianni Onorato, CEO van MSC Cruises, zei: “De hervatting van internationale cruises vanuit China betekent een snel herstel van de cruise-industrie in het land. Er wordt uitgekeken naar de start van MSC Bellissima, die onze gasten een ongelooflijke ervaring zal bezorgen. Ons team in China heeft onvermoeibaar gewerkt aan de voorbereiding van onze terugkeer op de Chinese markt en zal ervoor zorgen dat we voldoen aan de verwachtingen van de consument voor cruisetoerisme van hoge kwaliteit.”

Daarnaast zal de MSC Bellissima haar thuishaven in Taiwan hebben vanaf 16 januari 2024 als onderdeel van haar Keelung-Naha dubbele thuishaven routes.

Wil jij cruisen met MSC Cruises? Bekijk de mogelijkheden en boek bij:

Cruise Online Sunweb

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger