Cruisereiziger
Renovatie

Norwegian Cruise Line kondigt verbeteringen aan voor Norwegian Joy

Norwegian Cruise Line heeft een reeks verbeteringen aangekondigd voor hun cruiseschip Norwegian Joy in januari 2024. Deze updates zullen plaatsvinden tijdens een droogdok van drie weken van 22 januari tot 12 februari 2024.

De geplande upgrades zijn bedoeld om de gastervaring aan boord te verbeteren, met nieuwe voorzieningen zoals een Spa Thermal Suite, uitgebreide Vibe Beach Club en verbeterde The Haven by Norwegian Suites.

“Het leveren van uitzonderlijke ervaringen op onze vloot is waar we naar streven,” zei David J. Herrera, president van Norwegian Cruise Line. “We hebben geluisterd naar onze gasten en hebben actie ondernomen. Met deze revitalisatie voegen we een aantal van de meest geliefde locaties en voorzieningen toe om de gastervaring aan boord van Norwegian Joy te verbeteren. Gasten zullen kunnen kiezen uit een grotere verscheidenheid aan hutten en een full-service spa van wereldklasse om hun dagen op zee volledig ondergedompeld in ontspanning door te brengen.”

Passagiers krijgen toegang tot een nieuwe en grotere Thermal Suite in de Mandara Spa en Salon, die o.a. sauna’s, ijskamers en aromatische stoombaden zal bieden, samen met innovatieve behandelingen zoals Biostation met IV Drip Therapy en Kneipp haptische voet therapie.

Passagiers zullen ook meer accommodatie mogelijkheden hebben dankzij de toevoeging van 24 nieuwe balkonhutten en 40 nieuwe spa balkonhutten die directe toegang bieden tot de Mandara Spa en de Thermal Suite.

Door de grote vraag zullen de Haven by Norwegian Premier Owner’s Suites met een groot balkon worden uitgebreid met drie slaapkamers.

De exclusieve Vibe Beach Club voor volwassenen wordt ook uitgebreid en neemt de bestaande Laser Tag arena op dek 20 over. Het zal een soortgelijke lay-out hebben als zijn tegenhangers op Norwegian Encore en Norwegian Bliss, met nieuwe privé cabanas.

Na het droogdok zal Norwegian Joy weer gaan varen op 13 februari 2024, met een 11-daagse trans-Atlantische reis van Southampton, Verenigd Koninkrijk, naar Miami. Daarna zal het schip in maart 2024 beginnen aan zevendaagse rondreizen door de Caraïben vanuit Miami voordat het in de zomer van 2024 vanuit New York naar Bermuda vertrekt.

Wil jij cruisen met de vernieuwde Norwegian Joy? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise Corendon - Nieuw! CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!