Cruisereiziger
Samenwerking

Regent Seven Seas Cruises gaat samenwerking aan met Global Hotel Alliance

Ultraluxe rederij Regent Seven Seas Cruises is een samenwerking aangegaan met Global Hotel Alliance (GHA), ‘s werelds grootste samenwerkingsverband van zelfstandige hotelmerken met een eigen bekroond loyaliteitsprogramma dat ‘GHA DISCOVERY’ heet.

Deze samenwerking is een primeur, want het is de eerste keer dat een cruisemaatschappij zich aansluit bij GHA waardoor de twee toonaangevende merken in het luxesegment van de reisbranche de krachten kunnen bundelen.

Sneller sparen

Leden van GHA DISCOVERY, die kunnen verblijven in 800 hotels, resorts en paleizen van 40 hotelmerken in 100 landen – waaronder ook in Nederland – , worden beloond met de innovatieve DISCOVERY Dollars (D$1 staat gelijk aan US$1).

Dankzij dit exclusieve partnerschap kunnen de 24 miljoen deelnemers aan het programma nu ook DISCOVERY Dollars sparen wanneer zij een reis bij Regent boeken. De DISCOVERY Dollars kunnen zij bij elk GHA hotel, resort of paleis inwisselen voor een Experience.

GHA DISCOVERY leden die een Regent cruise boeken, bereiken zo extra snel de GHA DISCOVERY Titanium-status, wat hun een aantal voordelen bij GHA hotels en resorts in de hele wereld oplevert.

Ook worden GHA leden bij aankomst aan boord van het cruiseschip speciaal welkom geheten met champagne en chocolade.

“Wij zijn blij met de samenwerking met GHA. Nog meer bevlogen reizigers uit de hele wereld zullen kennismaken met de ongekende luxe van Regent Seven Seas Cruises,” vertelt Andrea DeMarco, President van Regent Seven Seas Cruises. “Wij zijn ervan overtuigd dat het all-inclusive pakket met overweldigende ervaringen op een scala aan bestemmingen, de luxe ingerichte suites, de chique restaurants en de eersteklas service van Regent de miljoenen leden van GHA Discovery zal bekoren. Of ze nu aan land of op zee verblijven, alleen het allerbeste is goed genoeg.”

Voordelen van de samenwerking

Voor GHA DISCOVERY leden die een cruise met Regent boeken, gelden de volgende voordelen:

–  Tussen D$750 en D$2.500 per boeking van een cruise met Regent, te besteden bij een GHA hotel of resort waar ook ter wereld, 12 maanden geldig.

–  Snellere upgrade naar de GHA DISCOVERY Titanium-status, ruim 12 maanden geldig met voordelen zoals kamer upgrades, speciale voorzieningen, vroeger inchecken en later uitchecken bij GHA hotels en resorts in de hele wereld.

–  Welkom aan boord met de beste chocolade en champagne wanneer de Regent cruise is geboekt door een GHA DISCOVERY lid.

Ter gelegenheid van deze samenwerking wordt het aantal punten dat GHA DISCOVERY leden sparen, verdrievoudigd tot maximaal D$7.500, in te wisselen bij alle deelnemende GHA hotels en resorts. Het aanbod is geldig voor cruises met als uiterste vertrekdatum 31 december 2023, mits geboekt vóór 1 oktober 2023.

Andrea DeMarco vervolgt: “We zien dit exclusieve partnerschap als een win-winsituatie. De leden van GHA sparen wanneer zij een cruise met Regent maken, en bestaande gasten van Regent die zich als GHA lid aanmelden, kunnen gebruikmaken van de vele voordelen van het GHA DISCOVERY loyaliteitsprogramma. Ons nieuwste schip Seven Seas Grandeur arriveert later dit jaar in de vloot en dit partnerschap komt dan ook op het juiste moment.”

Voor meer informatie over dit partnerschap kunnen luxe reizigers terecht bij hun reisadviseur of op RSSC.com/ghadiscovery en www.ghadiscovery.com/regent-cruises.

Bekijk de mooiste cruise van Regent Seven Seas Cruises bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)