Cruisereiziger
Bestemmingen

Warm welkom voor passagiers Hebridean Sky in Scheveningen

Het was vanmorgen een warme ontvangst dat de passagiers van het expeditieschip Hebridean Sky kregen in de haven van Den Haag, in Scheveningen. De 118 gasten pasten met hun luxe 90 meter expeditieschip precies aan de kade tussen de vissersboten en de visafslag. Om 09:00 uur meerde het schip aan en konden gasten tot half 2 de stad verkennen.

De Hebridean Sky vaart over de gehele wereld, deze zomer bijvoorbeeld in Noord-Europa en in de winter in Antarctica waar gasten naar het schip ingevlogen kunnen worden. De 118 passagiers verblijven aan boord van dit schip in 59 suites. Passagiers op deze reis werden door rederij Noble Caledonia onder andere op een doortocht van het Kanaal van Kiel getrakteerd en op bestemmingen in de Oostzee.

De meeste gasten gingen mee met de bus naar de binnenstad van Den Haag waar het Mauritshuis op het programma stond. Ook werd er een wandeltocht door Scheveningen aangeboden met een gids, kon er gebruik worden gemaakt van de Haagse stadsfiets of van het Scheveningse boulevard treintje. Uiteraard konden ze een stadsplattegrond meenemen en werden ze verwelkomd met een chocolaatje: “Deze is wel heel erg lekker” aldus een passagiere uit Essex. Ze voer al vele malen mee met deze rederij, maar morgen is het helaas alweer ontschepen in Portsmouth.

Deze reis begon twee weken eerder in Zweden met daarna een tour langs verschillende landen rondom de Baltische Zee. Den Haag is de één na laatste stop op hun tocht. Een dag later is het afscheid alweer aangebroken, in het Engelse Portsmouth. Volgend jaar staat een dergelijke cruise opnieuw gepland waarbij Den Haag wederom onderdeel is van de route. In Portsmouth zullen nieuwe passagiers aan boord komen voor een cruise rondom de Britse eilanden.

 

Wil je meer weten over expeditiecruises op de Hebridean Sky? Ga dan naar Expeditiecruisereiziger.nl Daar vind je meer informatie!

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)