Cruisereiziger
Bestemmingen

Fly & Cruise-pakket maakt reizen met MSC Cruises naar Rode Zee nog gemakkelijker

MSC Cruises biedt deze winter een uiterst interessante Fly & Cruise van 7 nachten aan die gasten meeneemt op een spectaculaire reis naar om enkele van de meest gewilde bestemmingen in het Midden-Oosten, zoals de Rode Zee. Op deze route bezoek je Saoedi-Arabië, Jordanië en Egypte waar de gasten tal van unieke ervaringen en onvergetelijke herinneringen kunnen opdoen.

Op weg naar elke bestemming kunnen gasten op MSC Orchestra genieten van een droomcruise met een combinatie van ruime, elegante interieurs, een divers culinair aanbod, een interessant amusementsprogramma en voorzieningen in resortstijl, met een keuze uit talloze manieren om elke dag te ontspannen en te genieten.

Vanuit Brussel met MSC Cruises

Dankzij de samenwerking tussen MSC Cruises en Brussels Airlines kunnen reizigers die deze winter het Midden-Oosten willen bezoeken veel gemak verwachten. MSC Cruises biedt haar gasten een ‘Fly and Cruise’-pakket aan, met een rechtstreekse vlucht vanuit Brussel naar het Egyptische Sharm El Sheikh.

Bij aankomst worden de gasten direct overgebracht naar het cruiseschip MSC Orchestra. Deze cruise biedt een uitstekende gelegenheid om de betoverende wateren van de Rode Zee te verkennen en de culturele schatten van Saoedi-Arabië, Egypte en Jordanië te ontdekken.

PetraJe kunt ook de archeologische schatten van Saoedi-Arabië te bewonderen, waaronder de historische ommuurde stad Al-‘Ula, die op de prestigieuze Werelderfgoedlijst van de UNESCO staat. Reizigers kunnen tevens genieten van een bezoek aan Yanbu, een woestijnhaven die bekend staat om zijn prachtige witte stranden en heldere turquoise wateren. Een absoluut hoogtepunt van de cruise is een bezoek aan de UNESCO-stad Petra vanuit Aqaba, Jordanië, waar de oude Nabateïsche beschaving haar fascinerende koninklijke graftombes, smalle ravijnen en het iconische schatkistgebouw toont.

Voor degenen die een onvergetelijke cruise in Egypte zoeken, biedt MSC Cruises een gevarieerd excursieprogramma, waaronder een rivierexcursie over de Nijl, een bezoek aan de majestueuze piramide van Khafra en de imposante Sfinx, evenals een verkenning van Caïro, de grootste stad van Egypte.

Frank Van den Steen, Country Manager Benelux MSC Cruises licht verder toe : “Ik ben verheugd met deze samenwerking met Brussels Airlines. Met onze Fly & Cruise formule kunnen onze gasten zorgeloos en comfortabel vanuit Brussel richting Sharm El Sheikh vertrekken, en bij aankomst onmiddellijk inschepen zonder zorgen. Deze specifieke cruise langs de Rode Zee naar Saoedi-Arabië, Egypte en Jordanië is werkelijk uitzonderlijk. De verscheidenheid aan culturele schatten, adembenemende landschappen en unieke ervaringen die onze gasten tijdens deze reis zullen opdoen, maken het een onvergetelijk avontuur”.

Wat is inbegrepen bij ‘Fly & Cruise’?

Fly & Cruise is een complete reis aangeboden en volledig ondersteund door MSC: vanaf het moment dat je de luchthaven binnenstapt tot het eind van de reis. MSC zorgt in voor een totaalpakket en -beleving.

De vluchten worden uitgevoerd door bekende partnerluchtvaartmaatschappijen. In het pakket zitten de luchthavenbelasting, ruimbagage én transfers van en naar de inschepings- en ontschepingshavens.

Bovendien profiteer je van een verbindingsgarantie in geval van eventuele vertraging, bagage ophaaldienst, assistentie op de luchthaven vanaf 2 uur voor vertrek en telefonische assistentie in geval van nood.

MSC Cruises biedt voor deze winter Fly & Cruise pakketten aan naar de Rode Zee, de Antillen en de Emiraten, maar pakketten kunnen ook op maat gemaakt worden naar vele andere bestemmingen.

 

Cruise Online Sunweb

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger