Cruisereiziger
MaidencallMaidentrip

Explora I bezoekt Rotterdam voor het eerst

Het gloednieuwe, en eerste schip van rederij Explora Journeys, de Explora I, bracht dinsdag een bezoek aan Rotterdam. Het waren twee primeurs: de allereerste aankomst in Nederland en de eerste aankomst in Rotterdam. De Explora I is het allereerste nieuwbouwschip van ultraluxe rederij Explora Journeys. Met plek voor hooguit 922 passagiers en 700 bemanningsleden wordt je in de watten gelegd op een schip waar veel inclusief is, waaronder drankjes, wifi en toegang tot de spa. De Explora I ligt bij de kade vanaf 15:00 uur tot 23:45. Daarna vaart ze door naar Zeebrugge.

Rian van Dongen (https://shipphotography.jimdofree.com) maakte de volgende foto’s van de Explora I in Rotterdam:

 

Ook nieuwsgierig naar deze nieuwe rederij? Kijk eens bij:

Captain Cruise TUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)