Cruisereiziger
Themacruise

Oceania Cruises kondigt cruises rond feestdagen aan tot en met 2025

Oceania Cruises heeft de cruises rond de feestdagen voor de cruiseseizoenen 2023-24 en 2024-25 bekendgemaakt. Er worden op de 7 cruiseschepen in de vloot meer dan 40 reizen aangeboden met vertrek uit Miami, Lima, Sydney, Singapore, Abu Dhabi en Dubai.

Entertainment aan boord van de feestelijke afvaarten omvat onder meer een lezing van ‘Twas the Night Before Christmas” op Kerstavond, bezoeken van de Kerstman en zijn helpers, kerstliederen zingen, avondshows op Kerstavond en Eerste Kerstdag, een tentoonstelling voor de verlichting van de Menora en speciale diensten zowel op Kerstavond als op Eerste Kerstdag.

Bij de nieuwjaarsvieringen zijn er countdown-feestjes met een speciale champagnetoost ter gelegenheid van de jaarwisseling, en een galabrunch op nieuwjaarsdag, met taarten, cheesecakes, macarons en soesjes.

“Cruisen aan boord van een luxueus schip vol feestelijke menu’s, glinsterende decoraties en feestelijk entertainment is een buitengewone manier om de feestdagen door te brengen”, aldus Frank A. Del Rio, president van Oceania Cruises. “Onze verzameling routes tijdens de feestdagen creëert herinneringen bij onze gasten die een leven lang meegaan.”

Hoogtepunten van het seizoen 2023-2024 zijn onder meer:

Een 12-daagse “Caribbean Wanderlust” cruise aan boord van het nieuwe schip van de cruisemaatschappij, Vista, met een retourvlucht vanuit Miami;
Een 12-daagse “Gems of the Leewards” reis aan boord van de Insignia;
Een 24-daagse “Legendary Latin America” reis van Lima naar Buenos Aires aan boord van de Marina;
Een 14-daagse “Awe of Australia”, varend van Sydney naar Bali aan boord van de Regatta;
Een 24-daagse “Tropics of Capricorn” reis van Singapore naar Papeete aan boord van de Nautica.

Hoogtepunten van het seizoen 2024-2025 zijn onder meer:

Een 10-daagse “Hidden Caribbean Coves” die van Miami naar Miami vaart aan boord van de Vista;
Een 14-daagse “Mangroves of the Maya” route van Miami naar Bridgetown aan boord van de Sirena;
Een 21-daagse “Sheiks to Shrines” varend van Abu Dhabi naar Singapore aan boord van de Riviera.

Interesse in bovenstaande cruises van Oceania Cruises? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger