Cruisereiziger
Privé-eiland

Royal Caribbean onthult Hideaway Beach op CocoCay

Royal Caribbean heeft Hideaway Beach onthuld, een exclusief gedeelte op haar privé-eiland Perfect Day at CocoCay op de Bahamas alleen bestemd voor volwassenen. Het strand zal in januari 2024 worden geopend bij het debuut van haar nieuwste cruiseschip Icon of the Seas. Hideaway Beach beschikt over een privéstrand en zwembaden, nieuwe gelegenheden voor drankjes en hapjes, exclusieve cabana’s en livemuziek. Vanaf 14 september kunnen passagiers deze ervaring boeken.

“Hideaway Beach is een compleet nieuwe sfeer en ervaring waar vakantiegangers naar op zoek zijn op Perfect Day at CocoCay. Alles, van de verborgen locatie tot het exclusieve strand en de zwembaden tot de privé cabana’s, is ontworpen voor volwassenen die een dag speciaal voor hen willen”, aldus Michael Bayley, president en CEO van Royal Caribbean International. “Er zijn ervaringen voor iedereen op een Royal Caribbean-vakantie, en dat is de kern van ons privé-eiland en zijn populariteit. Of het nu gaat om spanning of ontspanning, tijd voor het gezin of tijd om iets te vieren, families en vrienden kunnen zonder compromissen hun ‘perfecte’ vakantiedag creëren, en Hideaway Beach draagt bij aan wat nog steeds een ongeëvenaarde combinatie van manieren is om precies dat te doen.”

Het nieuwe privéstrand biedt 10 cabana’s aan het zwembad met een scala aan voorzieningen, zoals een cabana-bediende, een minikoelkast, drijvende strandmatten en oplaadpunten. Voor hapjes en drankjes kan je terecht bij:

On the Rocks: een buitenbar langs de kust met live muzikanten, tv’s om live sport te kijken, spelletjes zoals pool en sjoelen en drankjes zoals frozen margarita’s en mai tais.

Hideaway Bar: Bij de swim-up bar van Hideaway Pool kunnen passagiers genieten van hun drankjes zonder het water te verlaten.

Slice of Paradise: De pizzeria met een bar en gratis eten.

Snack Shack: de locatie biedt gratis sandwiches met kip, hamburgers, gefrituurde mozzarellasticks, verse salades en meer.

Strandbars: Twee full-service strandbars gelegen aan beide zijden van het strand.

Cruises naar Perfect Day at CocoCay zijn boekbaar bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Sunweb TUI

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger