Cruisereiziger
Bestemmingen

Carnival Cruise Line opent verkoop nieuwe Europese afvaarten in 2025

Carnival Cruise Line breidt haar cruise-aanbod in Europa uit met de Carnival Miracle met diverse routes in de zomer van 2025.

De Carnival Miracle zal in Europa 16 cruises aanbieden in de zomer van 2025, met vertrek vanuit drie thuishavens in Europa: Lissabon, Portugal; Dover (Londen), Verenigd Koninkrijk en Civitavecchia (Rome), Italië. De eerste cruise van het seizoen met vertrek vanuit Lissabon omvat bezoeken aan La Coruna en Bilbao, Spanje evenals Le Verdon (Bordeaux) en Le Havre (Parijs), Frankrijk.

In totaal zijn er nu negen afvaarten gepland vanuit Dover. Het gaat om 9-, 12- en 15-daagse routes naar West-Europa, de Britse Eilanden, IJsland, Noord-Europa en de Baltische Zee. Ook Amsterdam wordt daarbij aangedaan. Vanuit Civitavecchia kunnen passagiers cruises boeken van 8 tot 14 dagen met aanloophavens in Istanbul en Kusadasi (Efeze) in Turkije; Piraeus (Athene) en Mykonos in Griekenland en Napels, Italië en Messina op het eiland Sicilië.

Na het seizoen in Europa, zal de Carnival Miracle worden geherpositioneerd naar Tampa en 6-, 7- en 8-daagse cruises uitvoeren eind 2025 en 2026.

Verder omvat het nieuwe cruiseprogramma van de rederij ook meer cruises in 2025-26 vanuit Miami, Tampa, Port Canaveral en New Orleans. Nog eens 100 cruises zullen ook Celebration Key aandoen, de nieuwe exclusieve bestemming van Carnival. Carnival brengt het totale aantal beschikbare routes met deze exclusieve bestemming op 500.

Vanuit de haven van Tampa zal de Carnival Paradise 4- tot 6-daagse reizen maken, met selecte afvaarten die de nieuwe bestemming bezoeken samen met andere aanloophavens waaronder Nassau en Bimini evenals Cozumel en Mahogany Bay.

Vanuit Port Miami bieden de Carnival Horizon, Carnival Magic en Carnival Sunrise lange weekendtrips tot cruises van een week door het Caribisch gebied, waarbij verschillende routes Celebration Key aandoen.

De Carnival Vista zal Celebration Key bezoeken op haar 6- en 8-daagse cruises vanuit Port Canaveral.

Nieuwe afvaarten aan boord van de Carnival Valor vanuit New Orleans zijn ook beschikbaar. Het schip zal 4- en 5-daagse cruises maken vanuit New Orleans en bestemmingen bezoeken zoals Cozumel en Costa Maya evenals Progreso (Yucatan), Mexico.

Cruises van de Carnival Miracle in Europa zijn boekbaar bij:

Captain Cruise Cruisereizen

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!