Cruisereiziger
Bestemmingen

Onverwacht bezoek Island Princess aan IJmuiden

Volgens de Felison Terminal komt morgen, zaterdag 21 oktober, het cruiseschip Island Princess van Princess Cruises aan de kade in IJmuiden. Het schip ligt daar naar verwachting van 07:00 tot 18:00 uur. Oorspronkelijk zou het schip in Hamburg aanmeren. Vanwege de slechte weersomstandigheden is de oorspronkelijke route echter gewijzigd. AIDAsol was dus maandag niet het laatste cruiseschip dit jaar in IJmuiden.

Island Princess is onderweg op een 13-daagse ‘Oktoberfest European Capitals’ cruise van en naar Southampton. Tijdens deze cruise staat ook Rotterdam op het programma op vrijdag 27 oktober van 08:00-21:00 uur. Andere bestemmingen zijn o.a. Aarhus, Kopenhagen (Denemarken), Goteborg (Zweden), Oslo (Noorwegen), Zeebrugge (België) en Le Havre (Frankrijk). Island Princess (91.000 brutoton, gebouwd 2003) brengt maximaal 1.970 passagiers naar IJmuiden.

Bekijk meer cruises van Princess:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!