Cruisereiziger
Cruisemaatschappij

Cruise Event van Captain Cruise op 11 november

Zaterdag 11 november zal reisbureau Captain Cruise hun jaarlijkse Cruisebeurs organiseren. Dit Cruise Event vindt plaats op een nieuwe locatie; in het Van der Valk Hotel in Delft. Veel cruiserederijen, van zee- tot aan riviercruises, presenteren zich op deze dag.

Maak kennis met cruisen en laat je voorlichten door de diverse cruise-experts en rederijen. Bezoek inspirerende presentaties over de mooiste reisbestemmingen, de verschillende rederijen en cruises.

Rederijen

Ontdek tijdens deze Captain Cruise Cruisebeurs welke verschillen er zijn tussen de rederijen. Wil je avontuurlijk en cultureel of hou je van ultieme luxe. Alle verschillende wensen komen aan bod op deze beurs. Ook kunnen alle cruise-experts en rederijen je veel vertellen over specifieke bestemmingen en diverse excursies.  Mocht je ter plekke een cruise willen boeken, dan krijg je een aantrekkelijke beurskorting.

Rederijen die aanwezig zijn:

Azamara, Celebrity Cruises, Costa Cruises, Cuanrd, Explora Journeys, Emerald Cruises, Holland America Line, Hapag Lloyd Cruises, MSC Cruises, Norske, Norwegian Cruise Line, Nicko Cruises, Oceania Cruises, Paul Gauguin Cruises, Ponant, Princess Cruises, P&O Cruises, Regent Seven Seas Cruises, Royal Caribbean, SeaDream Yacht Club, Seabourn, Scenic Cruises, Silversea.

Rivier: CroisiEurope, Emerald Cruises, Nicko Cruises, Scenic Cruises.

Bovendien viert Captain Cruise dat ze op 18 oktober 15 jaar bestonden. Dit wordt uiteraard gevierd met mooie prijzen. Alle bezoekers maken ook kans op een cruise voor 2 personen.

Entree

Entreeprijs: De Captain Cruise Cruisebeurs is geheel GRATIS toegankelijk.
Tijden: Je bent welkom op deze Cruisebeurs van 10:30 – 16:30 uur.
Waar: Van der Valk Hotel in Delft, Peuldreef 3, 2635 BX Den Hoorn.

Bekijk alvast de cruises van Captain Cruise:

Captain Cruise

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

One thought on “Cruise Event van Captain Cruise op 11 november

  • Leuk om naar de beurs te komen. wij willen graag weer een cruise maken

Reacties zijn gesloten.