Cruisereiziger
Telecommunicatie

Regent Seven Seas Cruises installeert Starlink high-speed internet

Ultraluxe rederij Regent Seven Seas Cruises heeft Starlink met succes laten installeren aan boord van Seven Seas Mariner, waardoor gasten daar ook kunnen beschikken over snelle, onbeperkte en gratis WiFi, zoals bij deze rederij dit altijd inclusief is.

Op tijd voor de 2024 World Cruise, die in januari van start gaat, kunnen reizigers als nooit tevoren op zee surfen, streamen en delen. Bovendien zal de rederij SpaceX’s Starlink high-speed internet ook op Regent’s nieuwste schip Seven Seas Grandeur laten installeren.  Dit schip komt in de vaart in november 2023.

Nieuwe en innovatieve technologie bij Starlink

“Onbeperkte WiFi maakt deel uit van de werkelijke all-inclusive Regent-ervaring en, net als elk element aan boord, willen we ervoor zorgen dat onze gasten het beste van het beste ontvangen met nieuwe en innovatieve technologie,” aldus Andrea DeMarco, President van Regent Seven Seas Cruises. “Niet alleen kunnen reizigers onvergetelijke momenten in real-time delen, maar de verhoogde bandbreedte die wordt geleverd door Starlink zal ook de diensten aan boord en operationele behoeften verbeteren – deze elementen komen samen om een ongeëvenaarde ervaring te bieden voor onze gasten en personeel.”


Met behulp van geavanceerde LEO-satellieten (low Earth Orbit) zal Starlink de capaciteit, snelheid en betrouwbaarheid van het internet aan boord verbeteren. Naar verwachting zullen alle zes schepen eind 2024 zijn uitgerust met Starlink.

Bekijk de mooiste cruises van Regent bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger