Cruisereiziger
Cruise van de week

Ga mee met Miriam op Wintercruise!

Voor de eerste maal komt er een unieke winter riviercruise in samenwerking met Cruisereiziger en Crossing Rivers: een cruise in winterse sferen door Duitsland! Ga je mee met Miriam op deze 4-daagse luxe reis om de Duitse kerstsfeer te beleven?

Je zult zien dat deze cruise anders dan anders is met verrassende excursies, goede live muziek aan boord van de band, heerlijk eten en prachtige hutten op een zorgvuldig uitgezocht schip, de Asara.

Vaar je ook mee naar Koblenz en Keulen met Miriam?

We starten de cruise in Düsseldorf, waarbij je optioneel kunt kiezen voor busvervoer vanuit Utrecht. Ook kun je uiteraard met eigen vervoer naar Düsseldorf, waar zeer goede parkeermogelijkheden zijn. Wil je een dag eerder komen? Laat ons dan een sfeervol hotel boeken in Düsseldorf!

Lees verder over deze unieke wintercruise en ga ook mee! >>

 

 

 

 

 

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger