Cruisereiziger
Eemstocht

Video’s en foto’s: Carnival Jubilee in Nederland na succesvolle Eemstocht

Carnival Jubilee heeft dinsdagochtend met succes haar Eemstocht vanaf de scheepswerf van Meyer Werft in Papenburg voltooid. Het nieuwe cruiseschip van de Amerikaanse cruisemaatschappij Carnival Cruise Line, dat in december van dit jaar haar debuut maakt in Galveston, Texas, is de eerste uit de vloot die deze tocht achteruit over de rivier de Eems naar Nederland heeft afgelegd.

Vanuit de Eemshaven zullen de proefvaarten op de Noordzee plaatsvinden. De eerste staat gepland op zondag 5 november. Carnival Jubilee zal tijdens de zeetesten worden geleid en bemand door een volledig contingent officieren, technici en ingenieurs aan boord om de technische, mechanische en navigatiesystemen grondig te testen.

Ondertussen gaan de werkzaamheden aan het interieur aan boord door o.a. aan de achtbaan BOLT: The Ultimate Seacoaster op het bovenste dek. Na de overdracht staat de eerste cruise van de Carnival Jubilee, die wordt aangedreven door LNG, gepland op 23 december vanuit Galveston. Het schip zal cruises van een week maken naar Caribische bestemmingen, waaronder Cozumel en Costa Maya in Mexico en Mahogany Bay (Roatan).

Interesse in cruisen met Carnival Cruise Line? Bekijk de mogelijkheden en boek via:

Captain Cruise Cruisereizen

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger