Cruisereiziger
Bestemmingen

Royal Caribbean maakt Europese cruiseprogramma voor zomer 2025 bekend

Royal Caribbean International heeft haar Europese cruiseprogramma voor de zomer van 2025 bekendgemaakt. De rederij heeft zes schepen op locatie die vanuit vijf populaire bestemmingen vertrekken, waaronder Allure of the Seas vanuit Barcelona en Civitavecchia (Rome), Odyssey of the Seas vanuit Civitavecchia (Rome), Independence of the Seas vanuit Southampton, Explorer of the Seas vanuit Ravenna, Voyager of the Seas vanuit Athene, Barcelona, Ravenna en Civitavecchia (Rome) en Brilliance of the Seas vanuit Athene. De routes die worden gevaren variëren van 2 tot 12 nachten waarbij voornamelijk Griekenland, Kroatië, Italië, Portugal, Spanje en Frankrijk worden aangedaan. De verkoop van de nieuwe zomer 2025 cruises in Europa is gestart.

Hoogtepunten van het Europese cruiseprogramma in de zomer van 2025:

  • De Allure of the Seas vaart rondreizen van zeven nachten vanuit Barcelona en Civitavecchia (Rome) met aanlopen in Spanje, Frankrijk en Italië, zoals Palma de Mallorca, Spanje; Florence (La Spezia) en Napels, Italië; en de Provence (Marseille), Frankrijk.
  • De Odyssey of the Seas vaart zeven tot 12 nachten vanuit Civitavecchia (Rome) en doet Napels aan, Efeze (Kusadasi), Turkije, Limassol, Cyprus, en Kreta, Mykonos, Rhodos en Santorini, Griekenland.
  • De Independence of the Seas vaart een reeks cruises van 2 tot 12 nachten vanuit Southampton en bezoekt o.a. Kopenhagen, Denemarken, de Canarische Eilanden en Bilbao, Spanje, Lissabon en de Azoren, Portugal, Parijs (Le Havre) en Oslo en Haugesund, Noorwegen.
  • De Voyager of the Seas vaart 8-daagse cruises vanuit Athene (Piraeus), Barcelona, Ravenna en Civitavecchia (Rome) en verkent het oostelijke en westelijke Middellandse Zeegebied.
  • De Explorer of the Seas vaart zeven nachten vanuit Ravenna en bezoekt bestemmingen als Dubrovnik en Split, Kroatië; Athene (Piraeus) en Argostoli, Griekenland; en Kotor, Montenegro.
  • De Brilliance of the Seas vaart zeven nachten vanuit Athene (Piraeus) en verkent Cyprus, Griekenland, de Griekse eilanden en Turkije.
Bovenstaande cruises van Royal Caribbean zijn boekbaar bij:
CruiseOnline Cruisereizen Sunweb TUI Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger