Cruisereiziger
Aanbieding

Holland America Line’s ‘2024 Fly & Cruise Middellandse Zee’ promotie op Middellandse Zee cruises in 2024

Holland America Line heeft een nieuwe promotie voor cruises volgend jaar in de Middellandse Zee: de ‘2024 Fly & Cruise Middellandse Zee’ promotie. De promotie, die te boeken is tot en met 30 november 2023, is inclusief de vliegreis tot € 500 p.p. (op basis van een retourvlucht) en luchthaventransfers vanaf geselecteerde luchthavens.

De “2024 Fly & Cruise Middellandse Zee” aanbieding is beschikbaar voor de eerste en tweede passagiers in een hut aan boord van de schepen Nieuw Statendam en Oosterdam op geselecteerde economy vluchten en luchthavens wanneer geboekt via Holland America Line’s Flight Ease programma. De geselecteerde luchthavens zijn onder andere, maar niet gelimiteerd tot, Amsterdam, Brussel, Barcelona, Madrid, Frankfurt, Berlijn, Parijs, Londen en Kopenhagen.

De “Fly & Cruise” kan gecombineerd worden met Holland America Line’s ‘Have it All’ voordeelpakket, inclusief extra’s als landexcursies, drankenpakket, Wi-Fi en maaltijden in specialiteitenrestaurants.‘Een cruise op de Middellandse Zee is een perfecte combinatie van genieten van de zon, historische- en culturele bezienswaardigheden, smaakvolle keukens en prachtige landschappen. Met de “Fly & Cruise” promotie ondervangen we de prijsstijgingen van de huidige vliegtarieven en wordt een cruisevakantie nog voordeliger. Gasten kunnen kiezen voor een cruise met het Pinnacle klasse schip Nieuw Statendam of het meer intieme schip Oosterdam, beide met ruime kamers, uitgebreide keuze aan restaurants van wereldklasse en een scala aan activiteiten en entertainment aan boord,’ aldus Nico Bleichrodt, vice-president international sales van Holland America Line.

De geselecteerde cruises met Nieuw Statendam omvatten zeven cruises van 11- of 14-daagse routes naar o.a. Spanje, Egypte en de Griekse eilanden. De cruises hebben vertrek en retour vanuit Athene of varen tussen Civitavecchia (Rome) en Athene.

Met het schip Oosterdam profiteer je op geselecteerde cruises van de Fly & Cruise promotie, variërend van zeven tot 14 dagen in de Middellandse Zee, van Barcelona tot Egypte, met uitstappen in Kroatië, Frankrijk, Griekenland, Italië, Montenegro, Turkije en Tunesie. De routes van de Oosterdam varen retour vanuit Athene; retour vanuit Civitavecchia (Rome); tussen Triëst (Venetië) en Civitavecchia (Rome); en tussen Athene en Barcelona, Triëst en Civitavecchia.

Veel van de cruises kunnen worden uitgebreid tot Collectors’ Voyages. Het combineren van verschillende cruises brengt een prijsvoordeel met zich mee. Deze samengestelde reizen tot 28 dagen combineren niet herhalende, back-to-back cruises, waardoor passagiers meer plaatsen kunnen bezoeken en meer tijd kunnen besteden aan het ontdekken van kunst, geschiedenis en cultuur in de bezochte bestemmingen.

Wil jij profiteren van deze promotie van Holland America Line? Boek dan snel bij:

ANWBCaptain Cruise Corendon - Nieuw! CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb TUI

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger