Cruisereiziger
Informatiebijeenkomst en beurzen

Overzicht cruisespecialisten op Vakantiebeurs 2024

Van donderdag 11 tot en met zondag 14 januari 2024 vindt in de Jaarbeurs in Utrecht weer de Vakantiebeurs plaats. Op hét reisevenement van Nederland kan je nieuwe vakantie-inspiratie opdoen en je laten informeren voor een komende reis. Ook diverse cruisemaatschappijen en cruisereisbureau’s zijn weer van de partij om jou de perfecte cruise aan te bieden.

De cruise-aanbieders zijn hoofdzakelijk te vinden op het speciale Cruise Terras in hal 11 van de beurs. Tot de exposanten behoren o.a. AMCA (Royal Caribbean, Celebrity Cruises, Azamara en Silversea), Captain Cruise, Feenstra Rijn Lijn, Holland America Line, Norske (Hurtigruten), Zeetours Cruises, Norwegian Cruise Line, Cruise & Style/Lux & Travel, VCK Cruises, TUI Cruises en Corendon.

De openingstijden zijn:

Donderdag 11 januari – 09.30 – 17.00 uur
Vrijdag 13 januari – 09.30 – 20.00 uur
Zaterdag 14 januari – 09.30 – 17.00 uur
Zondag 15 januari – 09.30 – 17.00 uur

Tickets zijn o.a. verkrijgbaar via de website van de Vakantiebeurs.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger