Cruisereiziger
Verkoop/koop

Costa Firenze beëindigt laatste cruise voor Costa Cruises

Costa Firenze heeft zondag haar laatste cruise voor Costa Cruises voltooid. De laatste reis voor de Italiaanse cruisemaatschappij was een 14-daagse cruise door de Middellandse Zee met Barcelona als begin- en eindpunt. Het Vista-klasse schip maakte sinds 2021 deel uit van de vloot van Costa. Net als haar zusterschip Costa Venezia maakt het nu de overstap naar Carnival Cruise Line, waar het onder de naam Carnival Firenze gaat varen.

boek je vakantie bij de ANWB
 

Het schip ligt momenteel in Savona in afwachting op haar uitgebreide renovatie die in het Spaanse Cadiz op de Navantia scheepswerf zal plaatsvinden. Ondanks de rebranding blijft het Italiaanse ontwerp van Costa Firenze onder de noemer “Carnival Fun Italian Style” behouden tijdens de transformatie. De officiële lancering is gepland op 25 april 2024 in de haven van Long Beach, nabij Los Angeles. Daarvandaan gaat het 5 en 6-daagse cruises varen naar de Mexicaanse Riviera.

Cruises met de Carnival Firenze zijn boekbaar bij:
Cruisereizen Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!