Cruisereiziger
Aanbieding

Nieuwjaarskorting bij Oceania Cruises

Geldig vanaf 1 januari t/m 29 februari 2024

Bij Oceania Cruises ontvang je bij het boeken van één van de geselecteerde cruises korting. Oceania Cruises luidt het nieuwe jaar in door kortingen tot 50% per passagiershut aan te bieden op een breed scala aan bestemmingen. Dit aanbod is beschikbaar op veel afvaarten in 2024 en 2025 voor boekingen die nu tot en met 29 februari 2024 zijn gemaakt.

Oceania aanbieding tm 29 februari 204

De Nieuwjaarsuitverkoop biedt routes in de Middellandse Zee, Noord-Europa, Azië, Afrika, Australië en Nieuw-Zeeland, Alaska, Canada en New England en Zuid-Amerika, variërend van 7 tot 28 dagen.

Bij boeking van deze cruises ontvang je het simply More pakket: o.a. met fooien, het house drankenpakket, wifi voor 2 apparaten en een tegoed voor excursies.

Zoals altijd is een Oceania cruise inclusief Bvlgari toiletartikelen, specialiteiten restaurants, roomservice, softdrinks, thee en Illy koffie, shuttleservices van haven naar stad (en vice versa) op diverse bestemmingen. Je vindt er de beste keuken op zee met altijd 2 tot 4 specialiteitenrestaurants aan boord, inbegrepen in de prijs. Uniek zijn bovendien de langere ligtijden en kleinere havens die je bezoekt.

Oceania Cruises is dé perfecte rederij voor foodies, rustzoekers en globetrotters.

Boek een cruise met korting van  Oceania Cruises bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *