Cruisereiziger
All-inclusive

Oceania Cruises start met ‘simply More’

Oceania Cruises biedt haar gasten vanaf deze zomer een nieuw concept aan dat simply More™ heet. Dit concept gaat het huidige OLife Choice vervangen. Voortaan ontvangen gasten elke reis een tegoed (hoogte afhankelijk van de lengte van de cruise) voor excursies aan land, een gratis drankenpakket en gratis wifi. Simply More gaat in voor alle nieuwe reserveringen vanaf 1 juli 2023, voor afvaarten met vertrek op 1 oktober 2023 of later.

Wat houdt simply More in?

De nieuwe simply MORE aanpak van het merk betekent dat reizigers niet meer hoeven te kiezen uit welke ‘extra’ zij willen op hun cruise zoals dit bij OLife Choice het geval was. Een grote verbetering voor gasten is het excursietegoed. Met een excursie tegoed dat begint bij $600 (7-9 daagse cruise) tot $ 1.600 per hut ((bij 31-35 daagse cruise) kan je dit besteden aan tours naar keuze zoals de architectuur excursies (Beyond Blueprint), de culinaire ontdekkings excursies, Go Green excursies of zelfs een privé gids met auto.

Het drankpakket omvat tijdens lunch en diner uit tientallen vintage Champagnes, premium wijnen en internationale bieren om uit te kiezen. Daarnaast blijft Oceania Cruises de altijd inbegrepen drankjes en andere opties aanbieden: gastronomisch dineren zonder reserveringskosten in de specialiteitenrestaurants, thee en koffie, frisdranken en Vero Water® (plat en bruisend), 24-uurs roomservice en fitnesslessen.

Eenvoud

“Dankzij de lancering van simply MORE zullen onze gasten genieten van nog meer waarde, meer keuze en meer gemak dan ooit tevoren”, zegt Frank A. Del Rio, President van Oceania Cruises. “In de afgelopen 20 jaar hebben we ons voortdurend aangepast aan de wensen en behoeften van onze gewaardeerde handelspartners en gasten. We zijn altijd op zoek naar manieren om de Oceania Cruises ervaring te verbeteren en de lat hoger te leggen in het aanbieden van de beste waarde in luxe cruises. Dus vroegen we onze belangrijkste doelgroepen, gasten en reispartners, wat ze wilden, en dat was eenvoud, keuze en waarde. Met onze nieuwe simply MORE waardebelofte hebben ze nu alle drie,” aldus Del Rio.

“Voor mij is de hoeksteen van deze mooi nieuwe waardebelofte het royale tegoed dat aan elke gast wordt aangeboden om te besteden aan excursies aan wal naar keuze. Oceania Cruises staat bekend om onze routes, die naar elk deel van de wereld reizen en die nog verder worden aangevuld door ons aanbod van verrijkende avonturen aan land.”

 

Fotocredit: Oceania Cruises

Bekijk de mooiste reizen van Oceania Cruises bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)