Cruisereiziger
Eten en drinken

Oceania Cruises introduceert exclusieve wijncollectie

Oceania Cruises lanceert een exclusieve wijncollectie in haar vloot van zeven schepen. Het gaat om meer dan 80 nieuwe labels en door sommeliers geleide programma’s exclusief op de nieuwe Oceania Vista.

De wijnen zijn individueel geselecteerd door het culinaire team van Oceania Cruises en zijn afkomstig uit de hele wereld, waaronder Italië, Frankrijk en Zuid-Amerika.

Door de hele vloot heeft Oceania Cruises de wijncollectie toegevoegd aan de menu’s. Hoogtepunten zijn Moet & Chandon Cuvee Dom Perignon uit Epernay, Frankrijk; Ornellaia Bolgheri Superiore, een Super Toscaan uit Toscane, Italië; Mascotte uit Napa Valley in Californië; en de Vina Errazuriz Kai Carmenère uit Aconcagua Valley, Chili.

De wijnen zijn te bestellen bij restaurants, bars en suites. Flessen variëren van halve grootte tot magnum.

Oceania Cruises heeft ook drie nieuwe dinerervaringen en vijf nieuwe menu’s met bijpassende wijnen geïntroduceerd op de Vista, het laatste schip van de rederij dat in mei debuteerde. Passagiers kunnen deelnemen aan een twee uur durende exclusieve Cellar’s Wine Luncheon in restaurant Ember met de hoofdsommelier voor een proeverij. Elk gerecht in een vijfgangenmenu wordt gecombineerd met een premium wijn.

Boek je cruise bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen

Foto: Oceania Cruises

 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!