Cruisereiziger
Doop

Zanger Luis Fonsi wordt doopvader van Norwegian Viva

Norwegian Cruise Line heeft vrijdag bekendgemaakt dat de zanger Luis Fonsi zal fungeren als doopvader van het nieuwste schip, Norwegian Viva. De Viva is het tweede schip in de Prima Klasse van het cruisemerk. Het schip wordt gedoopt in Miami voordat het dit najaar haar thuishaven heeft in San Juan, Puerto Rico.

Bekend om zijn uitgebreide lijst van hits waaronder de wereldwijde hit “Despacito” zal de in Puerto Rico geboren Fonsi de maritieme traditie vervullen om de Norwegian Viva te zegenen en officieel haar naam te geven. Dit gebeurt tijdens de doopceremonie op 28 november 2023 in Miami. Het “Live it Up!” thema van de Norwegian Viva zal de hele avond doorgaan, met een line-up van vooraanstaande Latijns-Amerikaanse entertainers die Fonsi vergezellen, waaronder de Queen of Latin Pop, Paulina Rubio; “Saturday Night Live” castlid en inwoner van Miami, Marcello Hernandez; en zanger Pedro Capó, die allemaal exclusieve optredens zullen geven gedurende de avond.

Cruiseprogramma Norwegian Viva

Op 28 november 2023 zal Luis Fonsi volgens traditie een champagnefles op de boeg van het schip kapot laten slaan om het schip en haar cruisereizigers geluk te wensen op hun reis. Na het voltooien van de doopreis krijgt Norwegian Viva haar thuishaven in San Juan, Puerto Rico. Norwegian Viva zal een verscheidenheid aan 7-daagse Caribische reizen aanbieden tot april 2024. Daarbij worden diverse bestemmingen aangedaan zoals Tortola, Britse Maagdeneilanden; St John’s, Antigua; Bridgetown, Barbados; Castries, St. Lucia; Philipsburg, St. Maarten en St. Thomas, Amerikaanse Maagdeneilanden. Daarna keert het terug naar Europa voor een zomerseizoen van cruises vanuit Athene (Piraeus), Griekenland; Lissabon, Portugal; en Rome (Civitavecchia) en Venetië (Triëst), Italië.

De Viva is het tweede van zes schepen in de Prima Klasse en het zusterschip van de Norwegian Prima. Het beschikt over veel van de bekende Prima Klasse voorzieningen zoals de kartbaan Viva Speed (op 3 niveau’s), Indulge Food Hall met 11 eetgelegenheden; de snelste glijbanen op zee, The Drop & Rush en NCL’s duurzame cocktailbar, de Metropolitan Bar.

De Norwegian Viva maakt haar debuut in augustus 2023. Het zal tot november een selectie van cruises naar de Griekse eilanden en Middellandse Zee varen. Daarna trekt het dus naar Midden-Amerika voor een seizoen van Caribische routes.

Wil jij cruisen met Norwegian Viva? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise Corendon - Nieuw! CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb TUI

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!