Cruisereiziger
Samenwerking

Regent Seven Seas Cruises gaat samenwerken met Aston Martin Aramco Formule 1-team

Regent Seven Seas Cruises heeft een samenwerking aangekondigd met het Aston Martin Aramco Formule 1-team. Het wordt daarmee de eerste officiële globale cruisemaatschappij partner van het team.

Als onderdeel van de samenwerking zullen Regent en het Aston Martin Aramco Formule 1-team exclusieve ervaringen voor passagiers gaan creëren, waaronder programma’s aan wal, zoals VIP Aston Martin Formule 1-team rij-ervaringen, rondleidingen door de AMR Technology Campus van het team in Silverstone en Spotlight Voyages die cruisen en autosport combineren.

Daarnaast zal het Regent-logo te zien zijn op de binnenkort te onthullen AMR24 raceauto, de racepakken van de coureurs en alle officiële kleding die tijdens races door het teampersoneel wordt gedragen.

 

“We zijn verheugd om onze nieuwe samenwerking met het Aston Martin Aramco Formule 1-team aan te kondigen, een merk dat onze waarden voor uitmuntendheid en luxe deelt”, zegt Andrea DeMarco, president van Regent Seven Seas Cruises.

“Het Aston Martin Aramco Formule 1-team is de belichaming van hoge prestaties in de Formule 1 en past perfect bij de wereldberoemde reputatie van Regent voor het leveren van ongeëvenaarde ervaringen. Samen met het Aston Martin Aramco Formule 1-team hopen we al onze gasten once-in-a-lifetime herinneringen te bezorgen en mogelijkheden te bieden voor verdere ontdekking en verrijking op onze reizen”.

Jefferson Slack, managing director commercie & marketing van het Aston Martin Aramco F1-team zei: “Het Aston Martin Aramco Formule 1-team is verheugd om deze spannende reis aan te gaan met Regent Seven Seas Cruises – een merk dat onze toewijding aan prestaties en het nastreven van perfectie echt deelt. Beide merken begrijpen hoe belangrijk die once-in-a-lifetime momenten zijn en de aandacht voor detail die nodig is om ze te leveren. Samen weet ik dat we gasten over de hele wereld ongeëvenaarde ervaringen kunnen bieden en de momenten kunnen vieren die tellen.”

Cruises met Regent Seven Seas Cruises zijn boekbaar bij:
CruiseOnline Cruisereizen Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *