Cruisereiziger
Wereldcruise

MSC Cruises 2024 World Cruise verwelkomt sterrenchefs aan boord

MSC Cruises verwelkomt drie beroemde chef-koks aan boord van MSC Poesia tijdens de tweede etappe van haar 2024 World Cruise. Passagiers die momenteel aan boord van MSC Poesia reizen, hebben Afrika rondgereisd.  Tijdens deze bijzondere cruise doet het schip 52 bestemmingen in 31 landen aan. Om hun ervaring te verrijken heeft MSC Cruises drie Celebrity Chefs uitgenodigd om mee te gaan op avontuur, zodat passagiers de wereld kunnen ontdekken via hun gehemelte, dankzij een verrijkt culinair programma aan boord.

Deze chef-koks komen op verschillende tijdstippen naar de wereldcruise om een compleet menu van drie tot vier gangen te bereiden, waarbij ze elk het beste van hun eigen keuken uit de hele wereld laten zien:

– De Zuid-Afrikaanse sterrenchef, restaurateur en mediapersoonlijkheid Reuben Riffel serveert een menu geïnspireerd door lokale smaken en passagiers krijgen de kans om authentieke Kaapse gekruide ingemaakte vis, gepeperd Karoo lam en malva pudding te proeven.

– De Braziliaanse chef-kok en restauranthouder Allan Vila Espejo serveert een menu met onder andere authentieke manioksoep, visstoofpot in Bahia-stijl met groenten en kokosmelk en een traditionele Braziliaanse kokosnoot chocoladetaart.

– De met een Michelin-ster bekroonde Zweedse chef-kok, tv-persoonlijkheid en auteur Niklas Ekstedt serveert gerechten die geïnspireerd zijn door natuurlijke ingrediënten en zijn ‘farm-to-ocean’-ethos, waaronder gerechten als gepocheerde kreeft en gekonfijte zalm.

boek je vakantie bij de ANWB


De chef-koks zullen ook aanwezig zijn om passagiers persoonlijk te begroeten terwijl ze hun lekkernijen proeven in de hoofdrestaurants van het schip.

Cruisereizigers die in 2024 nog een verre reis willen maken, kunnen nog boeken voor de kortere segmenten van de MSC World Cruise 2024. Tevens is er nog plek aan boord van MSC Magnifica voor de 2025 MSC World Cruise. Dit betreft een gloednieuwe route die 50 bestemmingen in 21 verschillende landen omvat. Je vaart door de Middellandse Zee, Afrika, Zuid-Amerika, Nieuw-Zeeland, Australië, Azië en de Rode Zee voordat je terugkeert naar Europa via Jordanië en Egypte.

Voor wie vooruit wil plannen: de verkoop voor de 2026 MSC World Cruise aan boord van MSC Magnifica met vertrek in januari 2026 is nu geopend. De nieuwe route brengt een bezoek aan 47 bestemmingen in 32 landen waar passagiers de kans krijgen om een aantal van Europa’s meest gerenommeerde steden in Italië, Frankrijk, Spanje en Portugal te ontdekken voordat ze oversteken naar het Caribisch gebied en Midden-Amerika. Van daaruit vaart het schip naar de westkust van de VS voordat het de Stille Oceaan oversteekt en Azië verkent. Passagiers keren dan via Griekenland terug naar huis.

Wil jij cruisen met MSC Cruises? Bekijk de mogelijkheden en boek bij:

Cruise Online Sunweb

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!