Cruisereiziger
Samenwerking

Oceania Cruises kondigt Giada De Laurentiis aan als merk- en culinair ambassadeur

Oceania Cruises heeft de Italiaans-Amerikaanse chef-kok, auteur, restaurateur en met een Emmy bekroonde culinaire persoonlijkheid Giada De Laurentiis benoemd als merk- en culinair ambassadeur.

De Laurentiis zal ook medevoorzitter worden van de nieuwe Culinary Advisory Board van de rederij, samen met de beroemde chef-kok Jacques Pépin, een van de oprichters van het culinaire team van Oceania Cruises en de oorspronkelijke Executive Culinary Director van het bedrijf.

De Culinary Advisory Board zal zich richten op het begeleiden, ontwikkelen en versterken van Oceania Cruises’ inzet voor het serveren van “The Finest Cuisine at Sea”. Deze rol omvat het uitnodigen van gerenommeerde chef-koks van over de hele wereld om deel te nemen aan het initiatief.

“Nadat ik met Oceania Cruises had gevaren als doopmoeder van de Vista, voelde ik me meteen verbonden met de buitengewone inzet van de rederij aan eten en de hele eetervaring,” zei Giada De Laurentiis. “De mensen waren zo warm en gastvrij; de hele ervaring aan boord was ongelooflijk uitnodigend en iedereen begon zich echt familie te voelen. De missie van Oceania Cruises sluit perfect aan bij die van mij. Reizen en eten zijn de ultieme manieren om mensen samen te brengen – om unieke smaken te proeven, verschillende bestemmingen te ervaren en gedeelde herinneringen te creëren. Ik kan niet enthousiaster zijn om mijn relatie met Oceania Cruises uit te breiden.”

Medevoorzitters De Laurentiis en Pépin zullen nauw samenwerken met de twee Executive Culinary Directors en Meesterkoks van Frankrijk van Oceania Cruises, Chef Alexis Quaretti en Chef Eric Barale, die een belangrijke rol zullen spelen in de ontwikkeling van de Culinary Advisory Board.

“Eten is altijd een universele taal geweest, die grenzen overschrijdt en mensen letterlijk aan tafel brengt”, zegt Frank A. Del Rio, President van Oceania Cruises. “Met een erfenis diep geworteld in familie en een passie voor gastronomie, lijkt het alleen maar passend dat Oceania Cruises haar relatie met Giada verder uitbouwt. Ik ben blij dat zij en onze culinaire patriarch, Jacques, onze Culinary Advisory Board zullen leiden om verder te evolueren en te innoveren en de grenzen van de dinerervaring aan boord opnieuw te definiëren.”

Cruises met Oceania Cruises zijn boekbaar bij:
CruiseOnline Cruisereizen Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger