Cruisereiziger
Bar

MSC Cruises introduceert het ‘World’s Greatest Bars’ programma

MSC Cruises heeft bekendgemaakt dat haar Food & Beverage aanbod verder wordt verbeterd met met haar gloednieuwe drankenprogramma: ‘World’s Greatest Bars’. Dit innovatieve nieuwe concept brengt een aantal van de meest geprezen bars aan wal naar de schepen van MSC Cruises.

Het nieuwe programma ziet de wereldberoemde bars openen als pop-ups aan boord van geselecteerde schepen van MSC Cruises elk voor een periode van 6 maanden om passagiers iets extra speciaals te serveren. Vertegenwoordigers van elke bar hebben de barteams aan boord persoonlijk en uitgebreid getraind. Ze geven de geheimen door van de smaakcombinaties en technieken om de cocktails te bereiden die hen zo beroemd hebben gemaakt.

Het programma omvat o.a. de bekroonde bars Paradiso en Sips uit Barcelona, Spanje, waardoor gasten kunnen genieten van de beste mixology op zee.

Jacques Van Staden, Food & Beverage Vice President bij MSC Cruises, zei: “We zijn verheugd om het ‘World’s Greatest Bars’ concept aan boord van onze schepen te brengen en zo ervaringen van wereldklasse en innovatieve ervaringen voor onze gasten te creëren. Het nieuwe programma brengt ons aanbod van eten en drinken naar nieuwe hoogten en biedt onvergetelijke ervaringen die we nog nooit eerder op zee hebben gezien. We zijn blij dat we zulke opwindende bars aan boord hebben, SIPS en Paradiso, twee bars die tot de beste bars ter wereld behoren. Deze twee bars zijn op dit moment ongelooflijk moeilijk om binnen te komen, dus we zijn zo blij dat onze gasten een voorproefje van de actie kunnen krijgen.”

Het programma, dat op 1 april 2024 van start gaat, zal beschikbaar zijn voor zes maanden met de Paradiso pop-up aan boord van MSC World Europa en Sips aan boord van MSC Euribia.

Andere innovatieve Food & Beverage concepten bij MSC Cruises zijn de Helios Wine Bar op MSC Euribia, een digitale ervaring voor wijnliefhebbers, The Gin Project op MSC World Europa, een shop voor gin liefhebbers met meer dan 70 ambachtelijke gins, en Masters of the Sea microbrouwerij op MSC World Europa waar speciaal gebrouwen bier wordt gemaakt van ontzilt zeewater.

Interesse in cruisen met MSC Cruises? Bekijk de mogelijkheden en boek bij:

Cruise Online Sunweb

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *