Cruisereiziger
CruisemaatschappijInrichtingNieuwe cruiseschepen

MSC Cruises presenteert zeven verschillende zones op MSC World America

MSC Cruises onthult dat haar ultramodern nieuw vlaggenschip, MSC World America, over zeven verschillende zones zal beschikken. Met een combinatie van bars, restaurants, entertainment- en recreatiefaciliteiten zal elke zone voldoen aan de behoeften, stemmingen en wensen van de gasten tijdens hun verblijf aan boord.

Het schip zal een nieuwe wereld van cruisen naar de Amerikaanse kusten brengen wanneer het in april 2025 in de vaart komt. Elk van de zeven zones heeft haar eigen sfeer, faciliteiten en ervaringen, deskundig ontworpen om de beleving aan boord te optimaliseren, zodat elke gast een unieke vakantie kan doorbrengen en zijn of haar verblijf aan boord optimaal kan benutten.

Tijdens haar eerste seizoen vaart MSC World America vanuit Miami met routes van 7 nachten naar enkele van de meest gewilde bestemmingen in het oostelijke en westelijke Caribische gebied, met stops in Ocean Cay MSC Marine Reserve – MSC Cruises’ uniek en paradijselijk privé-eiland op de Bahama’s.

Dit zijn de zeven zones van MSC World America: ​

MSC Yacht Club

De MSC Yacht Club is een must voor kenners. Dit MSC Cruises “schip in een schip” concept biedt een exclusieve beleving in een persoonlijke privéruimte aan boord.  Gelegen op de voordekken van het schip en favoriet bij de gasten, is een wereld op zich, volledig gewijd aan luxe in een elegante en ontspannen sfeer. De meest veeleisende reizigers waarderen onder andere de zeer persoonlijke service van de MSC Yacht Club, met altijd een toegewijde butler, voorrang bij in- en ontscheping, evenals de speciale lounge en het gastronomische restaurant. MSC Yacht Club passagiers worden verwend tijdens hun verblijf in deze speciale gebieden, terwijl ze toegang hebben tot de rest van het schip om te genieten van de talloze faciliteiten aan boord.

boek je vakantie bij de ANWB

 

Family Aventura

Family Aventura ligt op het bovenste dek van het schip en is een zone die gewijd is aan familieplezier en het creëren van onvergetelijke herinneringen. The Harcourt, een innovatief openluchtpark genesteld in het hart van dit gebied, is de plek voor jong en oud om deel te nemen aan leuke activiteiten, te genieten van heerlijke lekkernijen en te genieten van de zon. The Harbour beschikt over een spannend boomklimparcours en een ultramoderne attractie die nog nooit eerder op zee te zien was, evenals een leefruimte voor het hele gezin en een speelruimte geïnspireerd op de iconische vuurtoren Ocean Cay.

Family Aventura is ook de thuisbasis van Doremiland, het iconische kinderparadijs, met ongelooflijke faciliteiten voor elke leeftijdsgroep, van baby’s tot tieners. En wat is er nog meer? Er zijn ook botsauto’s, rolschaatsbanen en allerlei glijbanen. Het is de perfecte plek om een leuke tijd te beleven met het hele gezin.

Aqua Deck

Ontspan en kom tot rust op het Aqua Deck, de ultieme plek voor een connectie met de oceaan en het water en de thuishaven van twee  zwembaden van het schip. Het dek verandert van sfeer afhankelijk van het moment van de dag.

Van verkwikkende wellness-faciliteiten en een rustige sfeer in de ochtend tot uptempo entertainment in de namiddag en energieke feestjes ‘s avonds, het district zal dienen als bruisende oase van waterplezier voor alle soorten gasten.

Zen Area

Laat je verleiden door de sereniteit van de Zen-ruimte, gereserveerd voor volwassenen. Deze exclusieve oase is ontworpen als een oase van rust, waar je kunt ontspannen en nieuwe energie opdoen. Dit gebied is ideaal om te zonnebaden, te loungen aan de waterkant en te genieten van het adembenemende uitzicht op zee.

Ontspan bij één van de twee zwembaden in de zon of onder de sterren met een verfrissende cocktail. Van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat versterkt zachte muziek de rustgevende sfeer van deze plek waar rust en elegantie elkaar ontmoeten. De Zen Area is de ideale plek voor wie een gevoel van voldoening wil herontdekken.

Galleria

Geniet van de levendigheid in het centrale gedeelte van het schip in de Galleria. Geniet van alle culinaire mogelijkheden, exclusieve winkels, spannende games en nog veel meer. Breng de dag door in één van de vele bars, lounges en cafés in de buurt: livemuziek in de Dolce Vita Bar, ‘s middags koffie en zoete lekkernijen bij Jean Philippe Chocolat & Café en bekende favorieten tot laat in de nacht bij Luna Park Pizza & Burger.

Winkelen in één van de vele boetieks en daarna naar de MSC Luna Park Arena, een high-tech entertainmentlocatie met thema-feesten en spelletjes.

boek je vakantie bij de ANWB

The Terraces

The Terraces is de ideale plek om te genieten van de zo typische sfeer die de zee te bieden heeft. Deze zone beschikt over negen bars en restaurants, vier boetieks en een Comedy Club, die ‘s avonds omgetoverd wordt tot een Piano Bar en Karaoke.

Een fascinerende sfeer gaat samen met nieuwe dinerconcepten, verfijnd entertainment en een verleidelijk winkelaanbod, in een unieke ruimte die binnen- en buitenruimtes combineert.

Entertainment varieert van dj-sets tot grappige comedyshows. Gasten kunnen hun dag beginnen met een verse smoothie van de bar, vervolgens de glinsterende etalages van de horloge- en juwelenboetieks bekijken en de avond afsluiten met een heerlijk diner in een van de vijf specialiteitenrestaurants in deze zone. De gasten worden verwend met exquise gerechten geïnspireerd door vermaarde wereldkeukens.

Promenade

Bereid je voor op de Promenade. Deze levendige deels overdekte buitenpromenade zal je de adem benemen. Hoewel op dek 8, strekt het spectaculaire uitzicht zich uit tot de top van het schip – omlijst door het centrale architecturale meesterwerk van de spiraal (en de spannende 11-dekken droge glijbaan).

Van koffie ‘s ochtends in de authentieke Emporium koffiebar met een aantal van de beste bonenselecties van over de hele wereld, levendige avondactiviteiten, heerlijke drankjes en uitgebreide diners en ondersteund met geluiden van de oceaan en betoverende uitzichten op het water, de Promenade biedt echt iets speciaals voor iedereen.

MSC World America en duurzaamheid

MSC World America is zorgvuldig ontworpen om de impact op het milieu te verminderen. Het schip vaart op LNG, een brandstof met een lagere uitstoot en is klaar voor hernieuwbare energiebronnen. Walaansluiting, indien beschikbaar, vermindert de uitstoot omdat de motoren in de haven kunnen worden uitgeschakeld. Overal op het schip wordt slimme technologie gebruikt om ervoor te zorgen dat gasten comfortabel kunnen reizen terwijl het energie- en waterverbruik laag blijft. Zoveel mogelijk wordt aan boord gerecycled en zelfs de propellers zijn zo ontworpen dat ze zo weinig mogelijk lawaai maken, zodat het zeeleven tijdens het cruisen niet wordt verstoord.

Bekijk de MSC World America bij:

Cruise Online Sunweb

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *