Cruisereiziger
Nieuwe cruiseschepen

Emerald Cruises viert 10-jarig jubileum met nieuw luxe jacht Emerald Kaia

Het jaar 2024 wordt in veel opzichten een bijzondere mijlpaal voor Emerald Cruises. De rederij in kleinschalige rivier- en oceaancruises viert haar 10-jarig bestaan en breidt de vloot in een indrukwekkend tempo uit. Na de lancering van Emerald Azzurra in 2022 en Emerald Sakara in 2023, onthult Emerald nu de nieuwste generatie van luxe oceaanjachten met de introductie van Emerald Kaia.

Lancering van Emerald Kaia

Emerald Kaia, met een capaciteit tot maximaal 128 gasten, is iets groter dan de eerdere twee jachten die plek hadden voor 100 passagiers. Gasten genieten een superjacht-ervaring dankzij  specialiteitenrestaurants, ruimere hutten en suites, de herontwerpen fitness en uitgebreide Elements Spa. De nieuwe Elements Spa weerspiegelt de focus van Emerald Cruises op het voeden van lichaam, geest en ziel. Deze is speciaal gericht op gasten voor wie wellness een essentieel onderdeel vormt van hun luxe reiservaring. ​

“Met de aanzienlijke verrijking op het gebied van design en uitrusting, vormt Emerald Kaia een belangrijke uitbreiding van onze vloot. Er wordt verder gebouwd op de sterke punten van Emerald Sakara en Emerald Azzurra, waardoor we ongeëvenaarde superjachtervaringen kunnen bieden langs de meest fascinerende kustlijnen ter wereld,” verklaart Glen Moroney, voorzitter en oprichter van de Scenic Groep.

 

Emerald Kaia verrast met een ruim opgezette architectuur, een observatie zonnedek op de boeg, uitnodigende cabana’s en de nieuwe Sky Lounge op het uitgestrekte Sky Deck. Op het watersport platform, dat uitgebreid is met een nieuwe binnen lounge, kunnen gasten avontuur en luxe combineren door middel van nieuwe watersportmogelijkheden.  Er is een toegang voorzien om rechtstreeks vanaf de openlucht fitness naar het platform te zwemmen. Alle hutten en suites van het oceaanjacht zijn doordacht ontworpen en tien procent groter dan de vorige jachten.

Het jacht zal voor het eerst uitvaren in april 2026. De routes omvatten nieuwe bestemmingen en speciaal samengestelde routes. Zo gaat het schip langs de mooiste kusten van de Middellandse Zee, de Adriatische Zee en de Egeïsche Zee tot aan de Seychellen.

Vraag meer informatie aan over deze bijzondere jachten bij:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger