Cruisereiziger
BestemmingenShows

Noorderlicht show aan boord bij Princess Cruises in Alaska

Het prachtige wit, groen en paarse licht dat aan de hemel danst, bekend als de Aurora Borealis of ‘Noorderlicht’, is een onvergetelijk spektakel, en iets wat alle gasten die deze zomer met Princess Cruises naar Alaska varen gegarandeerd zullen zien.

Zie het noorderlicht op elke Princess Cruise naar Alaska in 2024

Deze nieuwe meeslepende Voyage to the Stars-ervaring maakt deel uit van het bekroonde North to Alaska with Princess-programma van de cruisemaatschappij, dat debuteert in het komende cruiseseizoen 2024. Dit jaar zullen Princess-gasten een planetarium in het Princess Theater betreden voor een plaats op de eerste rij voor de ‘Noorderlicht’-presentatie, waarin de schoonheid en het wonder van dit fenomeen wordt getoond met live beelden, voor zowel volwassenen als kinderen.

“Elk seizoen streven we ernaar om onze gasten nieuwigheden te bieden, zodat ze zich ondergedompeld kunnen voelen in de schoonheid en lokale cultuur van deze spectaculaire bestemming”, aldus Terry Thornton, Chief Commercial Officer van Princess Cruises. “Nadat we vorig seizoen onze hoogste gasttevredenheidsscore ooit hadden ontvangen, wisten we dat we een hoogwaardige programmering wilden ontwerpen om onze gasten verder te verbinden met alle wonderen van de 49e Amerikaanse staat voor ons 55e jubileumseizoen.”

Het seizoen 2024 belooft voor Princess het grootste en beste ooit te worden met 158 afvaarten op 14 unieke routes met 17 bestemmingen, waaronder vijf gletsjerervaringen op zeven prachtige schepen. Het 55-jarig jubileumseizoen van de cruisemaatschappij omvat ook 91 bezoeken aan Glacier Bay National Park, waardoor meer gasten deze schilderachtige cruise-ervaring beleven dan welke andere cruisemaatschappij dan ook, inclusief de ‘Voyage of the Glaciers’-routes tussen Anchorage en Vancouver. Ook zijn er talloze Inside Passage-reizen heen en terug vanuit Seattle, San Francisco en Vancouver (Canada)

Het bekroonde North to Alaska by Princess-programma is exclusief voor de cruisemaatschappij en ontworpen door experts om lokale verhalenvertellers, culturele ervaringen, de smaken van Alaska en meer onder de aandacht te brengen.

Bekijk alle cruises van Princess Cruises bij:

CruiseOnline Cruisereizen Captain Cruise

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger