Cruisereiziger
Bestemmingen

Princess Cruises viert 65e verjaardag van de staat Alaska

Princess Cruises stond woensdag uitgebreid stil bij de 65e verjaardag van Alaska als staat. Net als de 49e staat van de Verenigde Staten zal Princess in 2024 haar eigen mijlpaal vieren. Het gaat het 55e jaar in dat het cruises aanbiedt in Alaska.

“De staat van Alaska markeerde een historisch moment in de Amerikaanse geschiedenis en opende deuren naar een wereld van kansen en mogelijkheden, en we vieren deze zeer belangrijke verjaardag”, aldus Terry Thornton, Chief Commercial Officer van Princess. “Princess Cruises is een trotse partner geweest in de groei en welvaart van Alaska, door onvergetelijke ervaringen te bieden, bij te dragen aan de economie en een diepe waardering te kweken voor haar unieke erfgoed. We kijken met trots terug op de ongelooflijke herinneringen die we hebben gedeeld met miljoenen gasten die samen met ons de ongerepte wildernis, adembenemende landschappen en levendige gemeenschappen hebben ontdekt.”

 

Princess Cruises viert haar jubileum in 2024 met het grootste Alaska-seizoen tot nu toe met 158 afvaarten op 14 unieke routes met 17 bestemmingen op 7 schepen. Nieuw in 2024 zijn de 7-daagse Inside Passage-routes, waaronder vele met een bezoek aan Glacier Bay National Park, met vertrek uit en aankomst in Vancouver aan boord van de Ruby Princess. De cruises omvatten vier aanloophavens, waaronder Juneau, Skagway en Ketchikan, naast bezoeken aan Endicott Arm en ‘scenic cruising’ naar de Dawes-gletsjer.

Daarnaast biedt Princess ruim 20 cruisetours aan, waarvan in 2024 twee nieuwe cruisetours debuteren: Een 15-daagse National Parks Tour die vijf parken in Alaska bezoekt, waaronder Glacier Bay, Denali, Wrangell-St. Elias, Kenai Fjords National Parks en Klondike Gold Rush National Historical Park in Skagway en een 9-daagse Katmai National Park Tour met twee nachten in Anchorage, waar passagiers beren kunnen spotten bij Brooks Falls in Katmai National Park.

Interesse in cruisen met Princess Cruises naar Alaska? Bekijk de mogelijkheden en boek direct via:
CruiseOnline Cruisereizen Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger