Cruisereiziger
Aanbieding

Oceania Cruises: MEER luxe voor minder met Upgrade aanbieding

Geldig tot en met 30 juni 2024

Vaar met Oceania Cruises en geniet van MEER luxe voor minder met een buitengewone Upgrade-aanbieding. Dit is het moment om een keuze te maken uit één van de 66 reizen in 2024 of 2025 en te besparen.

Ervaar de unieke iconen, culturele tradities en ongelooflijke landschappen van Azië. De spectaculaire topografie, afgelegen eilanden en geïsoleerde schoonheid van Australië, Nieuw-Zeeland en de Stille Zuidzee komen tot leven met een scala aan afvaarten in de regio Oceanië. Ontspan en koester je in de zorgeloze Caraïben, ontdek de wonderen van Alaska en geniet van prachtige steden en dorpen in Europa, Zuid-Amerika en meer.

Een aantal cruises waarbij deze aanbieding geldig is:

  • 3 november 2024 – Glorieuze Atlantische overtocht vanuit Amsterdam – met Sirena – 16 dagen van Amsterdam naar New York. Op deze route bezoek je Zeebrugge, Portland, La Coruna, Oporto, Lissabon, Madeira en St George (Bermuda).
  • 27 januari 2025 –  18-daagse Azië reis met Riviera – Fantastische 18-daagse cruise vanuit Hong Kong naar Tokyo. Tijdens deze cruise bezoek je Hong Kong, Taiwan (2 dagen), Shanghai (2 dagen) en maar liefst 10 dagen Japan.
  • 8 mei 2025 –  Middellandse Zee in mei – met Marina – 10-daagse cruise vanuit Barcelona naar Rome. Hoogtepunten zijn Valencia, Palma de Mallorca, Tunis, Valletta, Argostoli, Messina en Napels.
  • 27 juli 2025 – Vanuit Canada naar Groenland en IJsland – 16-daagse cruise vanuit Montreal naar Reykjavik. Hoogtepunten zijn Quebec City, 3 bestemmingen in Groenland en twee in IJsland.
  • 3 juli 2025 – 20-daagse reis vanaf San Diego naar New York door het Panamakanaal – 20-daagse cruise vanuit San Diego naar New York. Hoogtepunten zijn het Panamakanaal, Mexico, Guatemala, Nicaragua, Costa Rica, Colombia, Kaaiman Eilanden, Miami en Port Canaveral.
  • 16 februari 2025 – Vanuit Argentinië naar de Falkland Eilanden, Antarctica en Chili – 18-daagse cruise vanuit Buenos Aires naar Chili. Hoogtepunten zijn een bezoek aan de Falkland Eilanden, 3 dagen cruisen rondom het Antarctisch Schiereiland en diverse bestemmingen in Chili.

Bekijk deze aanbieding bij:

CruiseOnline Cruisereizen Captain Cruise

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger