Cruisereiziger
Kinderen

Baby’s vanaf 6 maanden welkom bij babyclub MSC Cruises

MSC Cruises breidt haar kinder- en familieprogramma deze zomer uit met nieuw entertainment en extra’s zoals verlengde openingstijden van de kinderclubs, meer familiespelshows, baby oppas voor de jongste baby’s en nog veel meer.

Frank Van den Steen, Country Manager Benelux MSC Cruises zegt hierover: “Cruises hebben de laatste decennia een transformatie doorgaan. Door het uitgebreide aanbod voor kinderen en jongeren vormen cruises vandaag meer dan ooit de perfecte familievakantie. En MSC spant de kroon. Ik ben dan ook verheugd dat we er bij MSC Cruises in slagen om families met kinderen een onvergetelijke vakantie te bezorgen”.

Gloednieuwe activiteiten zijn onder andere:

Uitgebreide diensten voor baby’s vanaf zes maanden: Voor het eerst zal MSC Cruises een crèche aanbieden voor baby’s vanaf zes maanden. Voorheen was de service uitsluitend bedoeld voor baby’s van 1 jaar en ouder. De uurtjes geeft ouders ondertussen de vrijheid om van het schip te genieten. De diensten worden aangeboden in samenwerking met Chicco. Dit betekent dat al het jeugdpersoneel aan boord van de schepen voorbereid is om aan alle behoeften van baby’s tussen zes maanden en 2 jaar te voldoen.

Doremiland Open House & Party: Ouders die nog wat quality-time willen doorbrengen met hun kinderen aan boord in de Kids Club, hebben nu de mogelijkheid om dat te doen. Elke dag wordt er een tijdstip gereserveerd waarop alle ruimtes van Doremiland open zijn waar ze met hun ouders kunnen komen spelen. Er zal ook een groot familiefeest zijn waar ouders en kinderen één keer per cruise samen feest vieren.

Nieuwe originele MSC spelshows voor het hele gezin: Eén van de populairste activiteiten voor gezinnen zijn de spelshows van MSC waarin kinderen de hoofdrol spelen, maar ook hun ouders kunnen uitdagen. Na het succes van MasterChef at Sea Juniors, Break the Wall en MSC Dance Crew, zijn er nu 2 nieuwe familiespelprogramma’s beschikbaar als onderdeel van het familieprogramma: “World Quest”, een triviaspel gebaseerd op aardrijkskunde en “Caravaggio”, een spionagespel gewijd aan kunst.

Langere Kids Club openingstijden voor tieners van 12-17 jaar: De cluburen voor jonge gasten van 12 tot 17 jaar zijn nu uitgebreid. Op zeedagen is de club open van 10;00-13:00 en van 15:00 tot middernacht.  Als het schip in een haven ligt is dat van 15:00- uur tot middernacht.

Guinness World Record-activiteiten voor gezinnen nu beschikbaar op meerdere schepen: Na de succesvolle proeven met Guinness World Record-activiteiten aan boord van enkele schepen, wordt het programma nu uitgebreid naar meer schepen. Kun jij de hoogste, de laagste, de grootste of de sterkste kiezen of ben je gewoon goed in raden? Gezinnen maken kans op prijzen in de ultieme quizshow om familierecords te breken. Nu beschikbaar op: MSC World Europa, MSC Euribia, MSC Seascape, MSC Seashore, MSC Magnifica, MSC Divina, MSC Meraviglia, MSC Virtuosa en MSC Grandiosa.

Educatief

De gloednieuwe MSC Foundation-dagen: Gezinnen krijgen nu elke dag de kans om deel te nemen aan exclusieve kinderactiviteiten die worden uitgevoerd in samenwerking met de MSC Foundation en haar langetermijnpartners, om meer te leren over duurzaamheidsinitiatieven. Elke dag is er een uur aan activiteiten gewijd aan belangrijke milieuthema’s, waarin kinderen kunnen leren, creëren en zichzelf kunnen uitdrukken op basis van hun interesses.

Global Head of Entertainment Steve Leatham: “De kern van ons bedrijf is familie. We houden ervan om onvergetelijke herinneringen en vakanties te creëren voor iedereen, vooral voor gezinnen. Daarom bieden we met trots een familieprogramma voor de hele vloot met entertainment en activiteiten die aanslaan bij onze gewaardeerde gasten. Als vader van drie jongens weet ik uit eerste hand hoe ongelooflijk goed ons jeugdteam het doet aan boord, niet alleen om kinderen en gezinnen te vermaken, maar ook om momenten te creëren die nergens anders te evenaren zijn”.

Corporate Senior Manager Kids Entertainment Matteo Mancini zei: “We ontvangen elk jaar meer dan 600.000 kinderen en tieners op onze hele vloot en we willen er zeker van zijn dat iedereen van boord gaat met de beste ervaring. Daarom is het zo belangrijk voor ons om voortdurend naar hun feedback te luisteren en entertainment trends te volgen. Muziek, spelshows, digitale innovatie en getraind jeugdpersoneel zijn de pijlers die we hebben omgezet in realiteit.”

Altijd populair

Populaire favorieten die deze zomer terugkeren naar de MSC Cruises vloot zijn onder andere:

MSC Virtuosa - kinderclubsLEGO® Experience On Board: Een speciaal programma voor alle kinderen. Met toffe LEGO bouwstenen en speelgoed aan boord, kunt u uw kinderen de kans geven om hun creativiteit te uiten waar en wanneer ze maar willen! Aan het einde van de LEGO EXPERIENCE ON BOARD ontvangt elk kind een diploma dat bevestigt dat hij/zij nu een Junior LEGO® Master Builder is. Word een Junior LEGO® Master Builder aan boord!

BREAK THE WALL: Een nieuwe originele spelshow voor het hele gezin zal alle jonge gasten aan boord vermaken. Iedereen zal voor een gigantische technologische muur staan die zal bepalen welke verrassingsproefjes op het podium moeten worden uitgevoerd, voor een jury bestaande uit het hele publiek. Wees er klaar voor: de muur beslist alles!

CABIN 12006 THE SECRET GAME: De spelshow geïnspireerd op de originele MSC Cabin 12006 webserie is terug. Een meeslepende ervaring met muziek, video’s, Tik Tok proeven, geheugenspelletjes en dans rond de nooit onthulde mysteries van Ocean Cay. Alles kan gebeuren tijdens dit geheime spel. “Cabin 12006 the secret game” is onderdeel van “Cabin 12 006 experience” bestaande uit 7 verschillende live entertainment momenten waaronder de spelshow en een casting sessie met optredens.

MSC DANCE CREW: Teams van 10-17 jaar strijden in deze gloednieuwe wedstrijd om de titel danscrew van het jaar.

MASTERCHEF AT SEA JUNIORS: Een heuse kookwedstrijd, voor kinderen van 5-12 jaar, die de razend populaire en wereldwijd erkende MasterChef show tot leven brengt. De recepten zijn zo gemaakt dat ze waar mogelijk verse en gezonde ingrediënten bevatten en de kinderen nuttige technieken laten oefenen om hun creativiteit in de keuken te stimuleren. De recepten voor MasterChef Juniors zijn bedacht door Rukmini Iyer, een Britse MasterChef-deelneemster van 2013 en auteur van twee bestsellers.

Vijf kinder- en jeugdclubs

Aan boord van elk schip van MSC Cruises, of het nu vaart in de Middellandse Zee, Noord-Europa of elders, zijn er vijf speciale kinderclubs die gratis toegankelijk zijn, voor verschillende leeftijdsgroepen van zes maanden tot 17 jaar:

  • Voor baby’s en peuters: Baby Club Chicco (zes maanden – 2 jaar), opgevangen door speciaal opgeleid personeel.
  • Mini Club Lego (3-6 jaar)
  • Juniors Club Lego (7-11 jaar)
  • Young Club (12-14 jaar)
  • Teens Club (15-17 jaar)
    Kinderen kunnen genieten van gratis lunch en diner als onderdeel van het kinderprogramma.

Zoek je mooiste MSC Cruises vakantie uit:

Cruise Online Sunweb

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger