Cruisereiziger
Prijsvraag

Prijswinnaar t-shirt Sun Princess bekend

In het kader van het recente debuut van de Sun Princess verlootte Cruisereiziger.nl een exclusief t-shirt van het nieuwe vlaggenschip van Princess Cruises, dat alleen aan boord verkrijgbaar is.

Onder alle deelnemers die lid werden of al waren van onze nieuwsbrief en ons een e-mail stuurden is een gelukkige winnaar getrokken.

Winnaar

Het unieke t-shirt van de Sun Princess is gewonnen door Miranda Schothuis! Van harte gefeliciteerd met de prijs!

We willen iedereen bedanken voor de enthousiaste deelname aan de prijsvraag. Houd uiteraard altijd de website in de gaten voor nieuwe winacties.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger