Cruisereiziger
All-inclusive

Regent Seven Seas Cruises onthult nieuwe privéchauffeursdienst met Blacklane

Regent Seven Seas Cruises heeft nieuwe tariefopties onthuld, die passagiers meer manieren moeten bieden om hun reis aan te passen aan hun eigen voorkeuren. Passagiers die boeken op of na 1 juli 2024 kunnen kiezen tussen:

  1. Het bestaande All-Inclusive Cruisetarief: Ideaal voor passagiers die willen profiteren van alle extra’s tijdens hun cruise, maar hun eigen reisarrangementen naar en van hun cruise willen regelen. Dit geeft hen meer flexibiliteit om hun reis te plannen, inclusief de mogelijkheid om creditcard- of luchtvaartmaatschappij-loyaliteitspunten te gebruiken om hun vluchten te kopen.
  2. Het Ultieme All-Inclusive Cruisetarief: Naast alle luxueuze voorzieningen die bij het All-Inclusive Cruisetarief zijn inbegrepen genieten passagiers die kiezen voor het Ultieme All-Inclusive Cruisetarief ook van:
  • Retourvluchten in Economy Class, met nog meer flexibiliteit om te kiezen voor andere klasses, zoals First Class, Business Class en Premium Economy op aanvraag.
  • Transfers per bus tussen luchthaven en schip.
  • Een tegoed tot het equivalent van US$ 500 per suite (US$ 250 per gast) voor een privéchauffeursdienst via Blacklane, een gloednieuwe toevoeging voor Regent die kan worden gebruikt voor extra transfers tussen thuis en luchthaven of om gratis transfers per bus tussen luchthaven en schip te upgraden.

“We zijn verheugd om een gloednieuwe toevoeging aan te kondigen als onderdeel van ons Ultimate All-Inclusive Cruisetarief. De introductie van de Blacklane privéchauffeursdienst versterkt de toonaangevende waardepropositie van Regent als de meest inclusieve luxe-ervaring, terwijl gasten meer vrijheid en flexibiliteit krijgen om hun reis af te stemmen op hun unieke smaak en voorkeuren,” aldus Andrea DeMarco, President van Regent Seven Seas Cruises. “Na uitgebreid feedback te hebben verzameld van onze trouwe gasten, was de boodschap luid en duidelijk dat ‘Flexibiliteit de ultieme luxe is’, waarbij luxereizigers meer keuze willen om hun reis voor en na hun cruise-ervaring aan te passen.”

Samenwerking met privéchauffeursdienst Blacklane

Om passagiers meer flexibiliteit te bieden is Regent een partnerschap aangegaan met de wereldwijde privéchauffeursdienst Blacklane.

De tot US$ 500 per suite Blacklane-voucher dekt doorgaans twee ritten van 75 kilometer of minder, zoals vanaf het thuisadres naar de luchthaven en van de luchthaven weer naar huis, elk in een privé-SUV of busje, met ruimte voor maximaal 5 stuks bagage. De voucher wordt rechtstreeks aan de passagier verstrekt om te gebruiken op de website of mobiele app van Blacklane, waardoor ze volledige flexibiliteit hebben om deze toe te passen op al hun reisbehoeften vanaf 10 dagen vóór hun cruise tot 10 dagen na de cruise.

Blacklane wordt ook de exclusieve provider voor privétransfers voor passagiers die Seven Seas Society Titanium-status en hoger hebben behaald, wat hen recht geeft op twee gratis privétransfers, ongeacht welk tarief ze hebben gereserveerd, en voor passagiers van de Regent Suite die de mogelijkheid hebben tot onbeperkte privétransfers.

Wil jij onbezorgd cruisen met Regent Seven Seas Cruises? Bekijk de mogelijkheden en boek bij:
CruiseOnline Cruisereizen Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger