Cruisereiziger
CruisemaatschappijLiveblog

LIVEBLOG: Cruisen door de Oost-Middellandse Zee met de all-inclusive Seven Seas Grandeur

Sinds eind vorig jaar is het nieuwste schip van Regent Seven Seas Cruises, de Seven Seas Grandeur, in de vaart. Het is het derde nieuwe schip in een reeks die begon met Seven Seas Explorer en daarna Seven Seas Splendor. Het ultraluxe schip biedt plek aan zo’n 740 passagiers en 550 personeelsleden, en is dus een fijn kleiner schip. Bij deze rederij is vrijwel alles inbegrepen, waaronder fooien, drankjes, wifi, alle restaurants, en ook excursies.

Ben jij benieuwd hoe de Seven Seas Grandeur er van binnen uitziet en hoe het is om met een ultraluxe schip te cruisen? Miriam stapte aan boord in Dubrovnik en reist met het schip mee naar Kotor, Santorini, Kusadasi, Kavala en Istanbul. Tijdens een cruise met Regent Seven Seas Cruises is

Op deze pagina, maar ook op FacebookTwitter en Instagram volg je Miriam mee! Wil jij iets specifieks weten of zien van de de Seven Seas Grandeur?  Stuur ons een mail of laat onderstaand een reactie achter.

De Seven Seas Grandeur verblijft deze zomermaanden in de Middellandse Zee voor wat langere cruises – vanaf 10 dagen tot en met 15 dagen -, om daarna naar de Indian Summer vanuit Montreal, Boston en New York te cruisen. Het Caribisch gebied is het thuisgebied in de winter.

Bekijk alle berichten:

(Voor mobiel: klik gelijk door naar X!)

 

Voor mobiel: klik gelijk door naar X!

Wil jij ook cruisen met de Seven Seas Grandeur van Regent Seven Seas Cruises? Bekijk de cruises en boek via de rederij of bij:
CruiseOnline Cruisereizen Captain Cruise

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger