Cruisereiziger
Adults onlyCruisemaatschappij

Nieuwe cruisemaatschappij Neonyx Cruises introduceert muziekfestival concept

Neonyx Cruises, de nieuwe cruisemaatschappij geïnspireerd door de Seajets-groep en gevestigd in Piraeus, introduceert naar eigen zeggen een nieuw cruiseconcept in de Middellandse Zee waarbij de focus ligt op muziekfestivals, cultuur en landschappen. Het schip ‘Goddess of the Night’, de voormalige Costa Magica, gaat adult-only cruises van drie en vier nachten varen tussen de Cycladen-eilanden. Aan boord zullen wereldberoemde DJ’s optreden van zonsondergang tot zonsopgang. De eerste cruise staat gepland op 15 juli 2024.

Neonyx Cruises omschrijft haar eerste schip ‘Goddess of the Night’ als een eersteklas drijvend elektronisch/dansmuziekfestival. Elke cruise heeft een volledige line-up van 7-10 internationale DJ’s zoals Afrojack, Hardwell en Nicky Romero, met bijzondere pairings en back-to-backs. De ‘Goddess of the Night’ biedt dit zomerseizoen meer dan 50 verschillende routes vanuit Piraeus in Athene en doet een aantal Griekse eilanden aan, zoals Mykonos en Santorini en de Turkse kustlijn van Cesme.

De rederij richt zich op soloreizigers, koppels en vriendengroepen. Zij kunnen aan boord gerenoveerde hutten met modern design en duurzame materialen verwachten. Daarnaast zijn er talrijke restaurants en bars, met verlengde openingstijden tot 4.30 uur ‘s ochtends, als onderdeel van de soft all-inclusive formule. Voor entertainment aan boord is er een heel scala aan activiteiten, zoals cabaretshows tot dansers en acrobaten, een casino, een wellness, sportfaciliteiten, winkels en een selectie van dagelijkse excursies aan wal.

Annalisa Salvadori, VP Sales en Marketing bij Seajets legt uit: “Neonyx Cruises muziek festival concept op zee, zal een once in a lifetime ervaring bieden, met elektronische muziek, entertainment en verfijning in de Middellandse Zee. Ons schip, Goddess of the Night, een waar paradijs voor alleen volwassenen, zal niet de gewone ‘cruise’-ervaring weerspiegelen. In plaats daarvan zal ze zich richten op heerlijk eten, stijlvolle hutten, meeslepende muziekervaringen, internationaal gerenommeerde dj-sets, geweldige shows en uitzonderlijke service. Een nieuw concept cruise gebaseerd op onbeperkt feesten en genieten van zonsopgang tot zonsondergang. Dit is een unieke kans voor ons om reizigers te bekeren tot cruisende “Neonyxers”. We zijn er klaar voor en erg enthousiast om dit alles deze zomer tot leven te brengen, een nieuw hoofdstuk in de succesvolle groei van Seajets”.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger