Cruisereiziger
Overdracht

Royal Caribbean neemt Utopia of the Seas in ontvangst

Royal Caribbean vierde deze week de oplevering van haar nieuwste schip, Utopia of the Seas, tijdens een speciale ceremonie in Saint-Nazaire, Frankrijk.

Royal Caribbean Group President en CEO Jason Liberty, Royal Caribbean International President en CEO Michael Bayley en General Manager van Chantiers de l’Atlantique Laurent Castaing werden vergezeld door meer dan 1.600 bemanningsleden en arbeiders om de mijlpaal na meer dan twee jaar bouwen te vieren.

Utopia of the Seas is ontworpen voor korte trips van drie of vier nachten en zal vanaf 19 juli vertrekken vanuit Port Canaveral. Voor die tijd zal het schip op weg zijn naar de Verenigde Staten terwijl de laatste hand wordt gelegd aan het schip. Cruisereizigers kunnen op de Utopia of the Seas o.a. meer dan 40 manieren om te dineren, drinken en feesten verwachten.

“De oplevering van Utopia of the Seas is een ongelooflijk belangrijke mijlpaal, omdat het opnieuw een evolutie markeert van onze vernieuwende schepen en onze missie om op verantwoorde wijze de beste vakantie-ervaringen te creëren,” aldus Liberty.

“Van de ultieme multigenerationele vakantie op het eerdere debuut van Icon of the Seas dit jaar tot nu het ultieme weekendje weg op Utopia of the Seas, we zijn gefocust op het leveren van een verscheidenheid aan vakantie-opties en onbetaalbare herinneringen voor onze gasten.”

“Met de levering van Utopia of the Seas hebben we de sleutels tot het ultieme weekend,” voegde Bayley toe. “Dit is de korte vakantie die alle mogelijkheden biedt om geweldige herinneringen te maken in een weekend van 3 nachten of een doordeweekse vakantie van 4 nachten. Vakantiegangers willen dat elke minuut een goed bestede minuut is en de ongeëvenaarde combinatie van Utopia en Perfect Day op CocoCay zorgt daarvoor. We zijn trots en enthousiast om Utopia binnenkort op grote schaal te presenteren!”

Wil jij cruisen met Royal Caribbean? Vraag een gratis offerte aan bij:
CruiseOnline Cruisereizen Sunweb TUI Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger