Cruisereiziger
Bestemmingen

Disney Adventure vertrekt in 2025 vanuit Singapore

Disney Cruise Line’s nieuwe schip Disney Adventure zal bij haar debuut volgend jaar vanuit Singapore gaan varen. De Amerikaanse rederij kocht het gedeeltelijk voltooide schip in 2022 nadat de vorige eigenaar Genting Cruise Lines failliet ging. Destijds heette het schip Global Dream. Disney doopte het om tot de Disney Adventure.

Het schip, met een capaciteit van 6.700 passagiers, zal Disney’s eerste schip zijn met haar thuishaven in Azië. Het gaat reizen aanbieden van 3 en 4 nachten voor ten minste vijf jaar in samenwerking met het Singapore Tourism Board.

“We brengen de magie van Disney Cruise Line naar Azië voor de allereerste keer, en we willen onze gasten de cruise ontspanning en Disney plezier geven die ze alleen kunnen ervaren aan boord van een van onze schepen,” zegt Sharon Siskie, Senior Vice President en General Manager van Disney Cruise Line.

Het schip (208.000 brutoton) zal zeven themagebieden hebben:

  • Disney Imagination Garden is een tuin en tevens een openlucht theater;
  • In Disney Discovery Reef kunnen gezinnen winkelen en dineren in een waterthema met verwijzingen naar o.a. “De kleine zeemeermin”, “Lilo & Stitch”, “Finding Nemo” en “Luca”;
  • San Fransokyo Street is een gebied special voor familie-entertainment met verschillende interactieve spellen en activiteiten, winkels en bioscopen;
  • Wayfinder Bay is een zwembad met kunstwerken van Disney Animation’s “Moana”;
  • Town Square is een bos gevuld met winkels, lounges, cafés, restaurants en uitgaansgelegenheden;
  • Marvel Landing zal Avengers-stijl attracties bieden met de Marvel superhelden in de hoofdrol;
  • Toy Story Place biedt eetgelegenheden en waterspeeltuinen, waar de wereld van Pixars “Toy Story”-films en -shorts tot leven komt.

Disney Cruise Line zal later meer informatie bekendmaken over de eerste reis van het schip en de routes.

Cruises met Disney Cruise Line zijn boekbaar bij:
CruiseOnline Cruisereizen Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons helpen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger