Cruisereiziger
Aanbieding

Exclusieve korting van Sunweb bij Cruisereiziger

Ben je van plan om op cruise te gaan tussen 1 juli en 31 augustus 2024? Je ontvangt nu een extra korting van €100 wanneer je de code LMCRUISE24 gebruikt die je vanaf nu exclusief via Cruisereiziger bij cruises van 6 dagen of langer.

Klik hier en gebruik LMCRUISE24
 

 

 

 

 

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger