Cruisereiziger
Samenwerking

Princess Cruises werkt samen met 13-voudig wereldkampioen pizza bakken

Princess Cruises heeft een nieuwe samenwerking aangekondigd met een 13-voudig wereldkampioen pizza bakken om hun pizza nog lekkerder te maken. Deze nieuwe samenwerking met pizzabakker Tony Gemignani brengt ‘s werelds beste pizzabakker naar de cruiseschepen van Princess.

Chef Gemignani heeft vijf unieke pizza’s gecreëerd voor Princess Cruises. Voor elke pizza worden eersteklas ingrediënten gebruikt, variërend van Soppressata-worst en warme honing tot Gorgonzola en zoete vijgenjam. Deze vijf nieuwe pizza’s debuteren bij Alfredo’s op het nieuwste schip van de cruisemaatschappij, Sun Princess. Princess is van plan om ze deze zomer uit te rollen naar de rest van de vloot.

De chef-koks van Princess hebben een speciale training gekregen zodat ze zijn originele, handgemaakte pizza’s op zee kunnen namaken. Ze zullen worden aangeboden bij Alfredo’s en Gigi’s pizza restaurants, evenals locaties op het zwembaddek.

Om deze nieuwe samenwerking te vieren, zal Princess Cruises een nieuwe Guiness wereldrecord titel proberen te behalen voor de ‘Largest Pizza Party’. Deze zal plaatsvinden op 12 juli en zal de nieuwe pizza’s van Chef Gemignani bevatten.

John Padgett, president van Princess Cruises, over deze nieuwe samenwerking: “Princess gaat over het leveren van geweldige ervaringen en er is geen belangrijker element dan Pizza. Hoewel Princess al lang bekend staat om de beste pizza’s op zee, hebben we besloten om het naar een hoger niveau te tillen met de legendarische Tony Gemignani. Tony is de ‘GOAT’ met ongeëvenaarde wereldkampioenschappen, expertise en passie voor het maken van de perfecte pizza.”

Prestaties van Chef Gemignani tot op heden:

  • 13 keer winnaar wereldkampioenschappen pizza bakken
  • 2 keer gouden medaillewinnaar op het Food Network
  • 4 Guiness wereldrecords
  • Meer dan 30 restaurants geopend
  • In meerdere reality food shows op televisie opgetreden
Wil jij de pizza’s van Princess Cruises zelf ervaren? Bekijk de mogelijkheden en boek bij:
CruiseOnline Cruisereizen Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons helpen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger