Cruisereiziger

Frankrijk

Frankrijk

Frankrijk heeft schitterende kusten waar veel cruiseschepen aanmeren. Aan de westkust, aan de Noordzee, is Le Havre een populaire haven. Vanuit deze stad worden veel dagtochten naar Parijs aangeboden. Ga je met je cruise naar de zuidkust, aan de Middellandse Zee, dan beleef je een geheel ander Frankrijk.

De zuidkust van Frankrijk biedt namelijk tropische bestemmingen en mooie exclusieve plekken zoals St. Tropez, Villefranche sur Mer of het vorstendom Monaco. De kust staat garant voor mooi weer en flaneerrijke bestemmingen.

 

Cruise bestemmingen in Frankrijk

Welke soort cruises gaan naar Frankrijk?

De Zuid-Franse kust van Frankrijk wordt altijd als onderdeel van een Middellandse Zee cruise bezocht. Als rondje westelijke Middellandse Zee bezoek je daarnaast bijvoorbeeld Livorno, Civitavecchia, Napels, Barcelona, Mallorca of Malta. Cruiseschepen varen vrijwel het gehele jaar door naar Franse bestemmingen.

De bestemming Le Havre is onderdeel van een route van West-Europa. De haven zit in de route van Noord naar Zuid-Europa of een route met West Europese steden zoals Southampton, Zeebrugge, Amsterdam en Hamburg.

Bekijk welke cruises naar Frankrijk gaan:

Captain Cruise Corendon – Nieuw! CruiseOnline Stip Sunweb TUI

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger