MSC Fantasia ook gestart in Middellandse Zee

Het dertiende schip van MSC Cruises dat haar activiteiten hervat als gevolg van de COVID pandemie, vertrok op 7 november 2021 vanuit Genua in Italië voor een reeks winterseizoenreizen in de Middellandse Zee. MSC Fantasia zal 21 cruises van 8 dagen aanbieden uitvoeren vanuit haar Italiaanse thuishaven Genua met op de route La Spezia (Italië) Palma op Mallorca en Barcelona in Spanje, en Marseille in Frankrijk.

MSC Cruises heeft haar cruises gestaag opgevoerd sinds het de eerste grote rederij was die in augustus 2020 haar activiteiten hervatte. Uiteraard met een toonaangevend gezondheids- en veiligheidsprotocol. MSC Cruises ligt op schema om haar hele vloot tijdens de volgende zomer weer op zee te hebben.

 

Brazilië

Op vrijdag 5 november 2021 hervatte MSC Preziosa als eerste internationale cruiseschip de afvaarten in Zuid-Amerika. De eerste cruise was een 4-daagse reis vanuit Santos, Brazilië. MSC Cruises zal de komende weken in totaal drie schepen in Brazilië stationeren. Vanaf december zal de rederij ook een schip in Zuid-Afrika laten starten.

Welke schepen varen nu?

MSC Cruises vaart momenteel met twee schepen uit Florida, met MSC Meraviglia en MSC Divina. Acht schepen in de Middellandse Zee: MSC Seashore, MSC Virtuosa, MSC Grandiosa, MSC Seaview, MSC Seaside, MSC Orchestra, MSC Splendida en MSC Magnifica. De MSC Bellissima cruist in Saoedi-Arabië en de Rode Zee vanuit Jeddah.

Aan boord van MSC Fantasia

De MSC Fantasia biedt een gevarieerde keuze  aan sport- en amusementsfaciliteiten, van vijf tegen vijf voetbal-, tennis- en basketbalvelden, een minigolfbaan, een joggingbaan en een fitnessruimte tot een waterparkcomplex, een Formule 1-simulator en een 4D-bioscoop.
Een MSC Aurea Spa biedt een breed scala aan behandelingen en therapieën. Ook biedt het schip biedt een luxe ervaring voor vakantiegangers met de MSC Yacht Club die exclusiviteit en privacy wensen. De MSC Yacht Club is een innovatief ‘schip in een schip’-ontwerpconcept. Het is een volledig op zichzelf staand gebied op het voordek van het schip. Suitegasten genieten van dit exclusieve gedeelte met privé zwembad, een solarium en een speciaal restaurant.

Bekijk de cruises van MSC Fantasia:

Nijlcruise Deluxe

Cruise van Italië naar Rio de Janeiro

Op ontspannende Griekse Eilanden cruise op boetiekschip!

12-daagse Hurtigruten reis langs Noorse kust met ANWB

Expeditiecruise Noorse Kust & Bereneiland Walvissafari vanuit Vlissingen

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!