Tour op Stoomschip Rotterdam

De tour op het gerenoveerde stoomschip Rotterdam stond al een tijdje op het verlanglijstje. Eindelijk is het ervan gekomen! Op zaterdagmiddag was het dan zover. Bij aankomst zijn er wel drie ingangen waar je uit mag kiezen, voor hotelgasten, crew, en de toerist die een rondleiding wil volgen. Op het achterdek kom je aan als toerist, het is even zoeken naar de kassa en vervolgens het uitgiftepunt van de audio-apparaten, maar dan mag je aan de slag.

Je krijgt heel wat te zien in de complete tour: het trappenhuis, reddingssloepen, de stuurhut, verblijf van de kapitein, sportdekken, binnenzwembad en de machinekamer. Genoeg te zien! Kijk voor een (kleine) impressie op Flickr

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)