Tour op Stoomschip Rotterdam

De tour op het gerenoveerde stoomschip Rotterdam stond al een tijdje op het verlanglijstje. Eindelijk is het ervan gekomen! Op zaterdagmiddag was het dan zover. Bij aankomst zijn er wel drie ingangen waar je uit mag kiezen, voor hotelgasten, crew, en de toerist die een rondleiding wil volgen. Op het achterdek kom je aan als toerist, het is even zoeken naar de kassa en vervolgens het uitgiftepunt van de audio-apparaten, maar dan mag je aan de slag. Je krijgt heel wat te zien in de complete tour: het trappenhuis, reddingssloepen, de stuurhut, verblijf van de kapitein, sportdekken, binnenzwembad en de machinekamer. Genoeg te zien! Kijk voor een (kleine) impressie op Flickr

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.