Cruisereiziger
Bestemmingen

Celebrity Cruises biedt meer overnachtingen tijdens cruises Caribbean

Celebrity Cruises
Celebrity Cruises

Celebrity Cruises heeft besloten om vanaf januari 2016 op meer dan 40 cruises in de Caribbean meer overnachtingen tijdens stops in havens aan te bieden. De diverse routes zijn hierop aangepast. Passagiers krijgen op deze manier de kans om ook ‘s avonds van bestemmingen als Cartagena, Philipsburg, Cozumel, Aruba, Curacao en Barbados te genieten. ‘Gasten en reisagenten zijn dol op de vele overnachtingen tijdens onze cruises in o.a. Europa en Azie. We hebben daarover veel goede feedback ontvangen. De grote vraag heeft ons doen besluiten om ook onze huidige Caribische routes aan te passen om meer overnachtingen mogelijk te maken op de mooiste plekken waar we elk jaar naar toe varen’, aldus Lisa Lutoff-Perlo, president en CEO van Celebrity Cruises.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!