Tweede schip Hurtigruten naar Antarctica

Hurtigruten zal in het cruiseseizoen 2016-2017 met haar schip MS Midnatsol in Antarctica gaan varen. Het verdubbelt daarmee haar capaciteit in deze strategisch belangrijke regio. De Noorse rederij is reeds met het expeditieschip MS Fram actief in dit gebied. MS Midnatsol gaat vanaf september 2016 10 Antarctische cruises maken die allen zullen vertrekken uit Punta Arenas in Chili. Er is keuze uit routes van 15 tot 18 dagen. Hoogtepunten tijdens de tochten zijn de Chileense fjorden, Kaap Hoorn, Straat Magellaan en natuurlijk Antarctica zelf. Een ervaren expeditieteam zak de 500 passagiers van MS Midnatsol (2003) een gevarieerd programma aanbieden zowel aan boord als aan land tijdens stops. Excursies die tot de mogelijkheden behoren zijn hiking op duizend jaar oude gletsjers, wandelen tusssen pinguins, kajakken tussen zeehonden en snorkelen in het ijswater van Antarctica.

Klik hier voor meer informatie over de routes.

Hurtigruten boek je bij:

Waterproof Cruises & ExpeditionsBBICaptain CruiseNordicNorske Noorwegen Reizen

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!